DECLARATII SOC DE ULTIMA ORA! Oreste Teodorescu la RealitateaTV: Mircea Badea este fiu de informator al Securității

Oreste Teodorescu la RealitateaTV: Mircea Badea este fiu de informator al Securității. Fostul prieten al lui Mircea Badea a spus marți seară la, în direct, la Realitatea TV, în emisiunea lui Rareș Bogdan, că maimuțoiul de la Antena 3 este fiul de informator al Securității.

Informația a venit pe fondul discuției despre discursul delirant de la acel moment, în platoul Antena 3, al lui Badea împotriva luptătorilor anti-comuniști, în susținerea celor afirmate de Șerban Nicolae luni, în Parlament.

„E normal ca Badea să vorbească așa, să se manifeste așa, el este fiul unor informatori ai Securității. Îi rog pe foștii angajați de la teatru să iasă public să spună ce au îndurat”, a spus Oreste Teodorescu.

Din câte se știe, singurul membru al familiei Badea care a lucrat la teatru este mama acestuia.

„Simplu de tot. A venit mama lui, cu care eram prieten, era ceva secretar literar la Teatrul Mic, și mi-a zis: Mihai, băiatu’ meu a terminat facultatea și nu are serviciu. I-am zis, adu-l, bre, încoace.”, a declarat în 2012 Mihai Tatulici pentru paginademedia.ro povestind cum și-a început Mircea Badea cariera în televiziune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

3 comentarii

  1. păi ia stati asa Herta Muller poeta timisoareanca actualmente cu domiciliul in Germania a primit premiul Nobel pt poezie si tatal ei a fost militar in odioasele trupe germane ale lui Himler denumite WAFFEN SS. Ce o fi facut tac,su acolo o fi cules morcovi ? Nu stiu intreb si eu asa ca tot omu,…. Asta asa ca o comparatie………….hai pa!

  2. păi ia stati asa Herta Muller poeta timisoareanca actualmente cu domiciliul in Germania a primit premiul Nobel pt poezie si tatal ei a fost militar in odioasele trupe germane ale lui Himler denumite WAFFEN SS. Ce o fi facut tac,su acolo o fi cules morcovi ? Nu stiu intreb si eu asa ca tot omu,…. Asta asa ca o comparatie………….hai pa!

  3. Pai daca mama ta a fost curva si tu esti curva ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *