Declarații inedite ale lui Țiriac. Ce făcea la președintele american Kennedy acasă. Securitatea verifica tot

Ion Țiriac, cel mai bogat român, obișnuia să meragă acasă la președintele american John F. Kennedy, iar Securitatea îi monitoriza fiecare mișcare.

Ion Țiriac a dezvăluit prin ce momente dificile a trecut în tinereţe, cu mult timp înainte să ajungă cel mai bogat român. După ce a vorbit despre primele comerţuri pe care le-a făcut, dar şi de perioada când era verificat de Securitate.

„Până şi în SUA ştiau de ce mă duc acasă la preşedintele Kennedy. Când am venit înapoi, în anii ’60, m-au luat ‘- Tovarăşu’ Țiriac, aţi fost la Washington. Ce aţi făcut? – Cum ce-am făcut? Am jucat tenis. – Nu, nu, dar aţi văzut pe cineva? – Erau câteva mii acolo pe care i-am văzut. Or fi fost şi de la ambasadă… – De ce n-aţi scris că aţi fost acasă la Kennedy?

Citiți și:  Cine este „marmota” care i-a sucit mințile lui Țiriac. La 81 de ani, boșorogul trăiește o poveste de dragoste ca-n filme

Până când şi în SUA ştiau că mă duc acasă la Kennedy. De 5 ani tot mergeam. Mâncăm cârnaţi, punem nişte cârnaţi la fript şi jucăm fotbal american. Până şi CIA ne ştiau”, a spus Ion Ţiriac la Antena 3.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile