DECLARAŢII INCENDIARE DESPRE CARMEN IOHANNIS IES LA IVEALĂ: Afla aici!

declara-ii-incredibile-despre-carmen-iohannis_459199

Stilistul Laurent Tourette vorbeşte despre cum e să lucreze cu Prima Doamnă, Carmen Iohannis.

Nu a trecut prea mult timp de când Carmen Iohannis i-a acordat votul de încredere campionului mondial la hairstyle, Laurent Tourette. Stilistul de origine franceză se ocupă de coafura Primei Doamne, având grijă ca trăsăturile fine să îi fie scoase în evidenţă şi să arate mereu cât mai natural.

El a povestit pentru Click! cum staff-ul Primei Doamne l-a contactat în urma călduroaselor recomandări primite din partea Alteţei Regale şi a designerului Alexandru Ciucu. A precizat că se simte foarte norocos deoarece are posibilitatea să lucreze cu o doamnă adevărată, precum Carmen Iohannis, şi că, dacă ar fi fost cetăţean român, l-ar fi susţinut şi votat pe soţul acesteia.

Laurent Tourette a dezvăluit şi câteva dintre preferinţele distinsei doamne: „Un pic de lungime şi culori calde, în nuanţe de alună, cu câteva şuviţe un pic mai deschise pentru a da o tentă luminoasă culorii, dar mai ales totul natural precum ea. Natural, dar cu clasă.” Acesta a adăugat că procedează cu Prima Doamnă la fel ca şi cu celelalte cliente. Ascultă cu atenţie ceea ce şi-ar dori şi ceea ce nu, după care îi face mai multe propuneri, decizia finală aparţinându-i în totalitate.

Stilistul francez este în România de aproximativ 15 ani şi a lucrat de-a lungul timpului cu o mulţime de vedete, printre care Roxana Ionescu, Adina Halas, Nadia Comăneci, Angela Gheorghiu, Luminiţa Anghel, Oana Roman, Roberta Anastase sau Cătălin Botezatu.

Preţurile pe care le aplică Laurent Tourette diferă în funcţie de complexitatea serviciilor prestate. Astfel, un tuns, vopsit şi coafat este între 300 şi 500 de lei; un tuns, spălat şi coafat între 170 şi 210 lei; un coafat coc este între 500 şi 800 de lei, iar tunsul pentru bărbaţi costă 110 lei.

Stilistul s-a făcut cunoscut în România datorită talentului său desăvârşit dar şi datorită numărului mare de vedete care au apelat la serviciile sale. După mai bine de 25 de ani de carieră el se bucură de un palmares bogat precum: Campion al Franţei la coafură, Campion European şi Campion Mondial sau titluri precum Coiffeur Ambassadeur pentru L Oreal Professionel şi membru al Haute Coiffure Francaise.

3 comments

  1. Cu tot respectul, dvs cunoasteti definitia cuvantului "incendiar"?

  2. Vai de capul vostru!.."Declaratii incendiare!"…Este ultima data cand va mai urmaresc postarile de tot rahatul!

  3. "DECLARAŢII INCENDIARE DESPRE CARMEN IOHANNIS IES LA IVEALĂ" …….Si care ar fi acelea?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *