Declaratii cutremuratoare in premiera ale tinerei impuscate in ochi de un TIGAN in Bucuresti

Era o tânără jovială, dar acum schiţează cu greu un zâmbet. Daniela Sânziana Borz, tânăra împuşcată în ochi, a fost externată joi şi a acceptat să vorbească cu reporterii Click! pentru prima dată de la incident. Deşi pe chipul ei se poate citi suferinţa, tânăra este optimistă şi speră să strângă banii necesari unei operaţii de reconstrucţie a globului ocular.

S-a pus scut între gloanţe şi tatăl ei, dar a rămas cu traume majore. Daniela Sânziana Borz va ţine minte multă vreme tragedia prin care a trecut împreună cu părintele său. Ea şi tatăl ei, Anton Borz, au fost împuşcaţi, sâmbăta trecută, de Mihai Chiriţă, în cartierul bucureştean Militari.

Daniela a fost internată o săptămână la Spitalul Universitar din Capitală. Aici medicii i-au acordat primele îngrijiri şi au operat-o nu mai puţin de patru ore încercând să-i salveze ochiul.

Nu doar vederea i-a fost însă afectată în urma împuşcăturii. Glonţul aproape că a desfigurat-o, medicii fiind nevoiţi să-i facă şi rinoplastie. De joi, însă, tânăra de 23 de ani, a ajuns înapoi acasă, însă de fiecare dată când se priveşte în oglindă trăieşte clipe de coşmar.

“Eu sunt fata împuşcată în ochi pentru a-şi proteja tatăl, eu sunt cea care a rămas cu sechele şi suferinţă mare în suflet şi durere. Îmi pare rău dacă nu mă veţi mai accepta aşa cum sunt acum. Vă rog mult să nu mă judecaţi pentru fapta pe care am făcut-o sâmbătă seara. A fost pentru a-mi apăra tatăl care m-a crescut şi educat. Nu mulţi ar fi fost în stare să se pună în faţa unui glonţ, dar eu da, era vorba de viaţa tatălui meu. Aş dori să nu mai trimiteţi mesaje cum că sunt un monstru şi că îmi fac reclamă. Nu vreau aşa ceva! Sunt un om simplu. Drept dovadă că nu vă mint”, le-a scris Daniela prietenilor ei şi le-a arătat şi o fotografie cu chipul ei tumefiat.

Citiți și:  Nu trebuie să stăm în genunchi în fața americanilor

Ea a declarat pentru Click! că o aşteaptă o perioadă grea, însă nu regretă că a făcut acest gest pentru tatăl ei. „Sper să-mi revin cu ajutorul oamenilor din jurul meu şi să trec peste acest hop”, ne-a spus Daniela.

Tânăra a povestit apropiaţilor că se simte slăbită, iar de sâmbătă, de când a fost împuşcată,  nu a reuşit să se atingă de mâncare.

„Dana speră să poate să strângă banii necesari pentru a face o intervenţie chirurgicală în străinătate. Deja s-au deschis două conturi pe numele ei.  Nu este vorba despre vreo distracţie aici, e sănătatea ei în joc.

Chiar este optimistă, având în vedere prin ce a trecut. A vomitat un lighean de sânge la spital. Îmi zicea «ce să fac acum, să mă sinucid?». Ochiul pe care l-a pierdut este cel cu care vedea mai bine, la stângul ştiu că are nişte probleme din naştere„, ne-a declarat Cristi Marin, un amic al tinerei.

Citiți și:  Nu trebuie să stăm în genunchi în fața americanilor

Deşi a părăsit spitalul, Daniela Borz urmează să facă o serie de investigaţii în următoarea perioadă şi ar putea fi din nou supusă unei intervenţii chirugicale. Şi tatăl tinerei a fost externat, joi, după ce a fost împuşcat în gât şi în abdomen.

Totul a pornit de la câteva cuvinte adresate surorilor tiganci Chiriţă, care s-au băgat în faţă, în loc să-şi aştepte rândul la coada formată într-un magazin. Mihai Chiriţă, tigan, a fost arestat pentru 29 de zile împreună cu tatăl său şi cele două surori.

Sursa: Click

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.