DECLARAȚII COPLEȘITOARE! Prezentatorul Morning ZU, Mihai Morar, luptă cu CANCERUL de peste trei ani. Din nefericire, medicii i-au dat cele mai NEGRE VEȘTI

Prezentatorul Morning ZU, Mihai Morar, va da startul campaniei „Orașul Faptelor Bune 2019”, care va avea loc la Oradea, la Târgului de Crăciun.

Recent, Mihai Morar a postat pe Facebook povestea lui Iris, unul dintre primele cazuri pentru care el a dat o mână de ajutor.

După 3 ani, micuța diagnosticată cu cancer încă de la naștere, a venit în studioul Radio Zu să le mulțumească tuturor celor care au pus mână de la mână pentru sănătatea ei.

„Ea este Iris și are exact vârsta Orașului Faptelor Bune. Era un bebeluș când, la prima ediție OFB, voi v-ați unit inimile pentru ea. Atunci, acum trei ani, era deja în spital, diagnosticată cu cancer și aștepta o minune. Au urmat doi ani de copilărie în spitale din Italia și Statele Unite. Astăzi, cu două zile înainte să începem #OFB2019, Iris ne-a vizitat la radio. Ne-a multumit, ne-a recitat o poezie, ne-a stat în brațe, ne-a fost viață și piele de găină. Iris e vindecată. Iris are copilărie și se pregătește pentru primul Crăciun din viața ei petrecut acasă. În mitologia grecilor, Iris înseamnă “mesagerul zeilor”. În viața noastră, Iris e simbolul Orașului Faptelor Bune. Era morala că zeii trăiesc pe pământ și se numesc oameni. Și fetița asta sănătoasă din brațele mele e mesagerul de care au nevoie oamenii ca să-și descopere și să-și elibereze puterea zeilor”, a scris Morar pe Instagram.

Părinții micutei nu ar fi reușit niciodată să lupte singuri cu boala devastatoare care măcina trupul bebelușului abia venit pe lume.

Vezi: O boala MORTALA face RAVAGII în România. 50 de noi cazuri doar într-o săptămână

„La naștere, fetița a prezentat pe coapsa stângă o tumoră foarte mare ca și dimensiuni. A fost operată la 4 săptămâni, atunci i s-a făcut biopsia, iar rezultatul a fost cumplit: Iris suferea de o formă foarte rară de cancer. În ianuarie 2018, în urma încă unui set de analize, medicii au descoperit că are 12 metastaze cerebrale. Am reușit să găsim un neurochirurg italian care, împreună cu o echipă medicală din Statele Unite, și-au asumat să se ocupe de cazul lui Iris. Am plecat imediat în Statele Unite, la Spitalul Montefiore din New York, unde printr-o intervenție radio-chirurgicală au reușit să distrugă cele 12 metastaze cerebrale. După intervenția din State, ne-am întos în Italia, unde în iulie 2018 Iris a făcut un transplat de măduvă. De atunci este fără boală, a scăpat de partea evidentă a cancerului. Acum stă sub observație 5 ani de zile, iar dacă totul va fi ok, va fi considerată vindecată.””, a declarat tatăl fetiței, în direct în Morning ZU.

Vezi: Prof. dr. Pavel Chirilă: 10 reguli de aur pentru a preveni cancerul

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu