Declarație ULUITOARE făcută de doctorul Monica Pop

Celebrul medic Monica Pop a făcut dezvăluiri incredibile despre noul coronavirus, virusul venit din China, Wuhan.Medicul care a venit întotdeauna cu explicații credibile, critici constructive și recomandări a făcut o nouă dezvăluire în legătură cu noul coronavirus. Potrivit bugetul.ro, mai multe decese ar fi fost trecută la Covid-19, chiar dacă persoanele acelea au murit din alte motive.

Pe de altă parte, Monica Pop mai susține faptul că pacienții cronici nu au avut șansa să se adreseze instituțiilor medicale și s-au tranformat în acuți, apoi au murit.

”Dacă pe un bolnav COVID asimptomatic l-a lovit trenul, ți se pare normal să spui că a murit din cauza noului coronavirus? N-are nicio legătură. Și așa s-a întâmplat să… numărul nu e corect.

Citiți și:  Dr. Monica Pop A RABUFNIT, legat de certificatul verde: "Este un document politic nu medical!"

Sunt reclamații de la oameni care au spus că părinții lor nu au avut nicio legătură cu nimic, au murit, iar pe certificatul de deces asta scrie, COVID.

Categoric sunt și derapaje de genul ăsta. Nu spun că toate. Oamenii au trimis poze după certificat. Și eu spun să vă interesați că numărul de morți e mult mai mare pe care îl spune domnul președinte, care e foarte delicat și vrea să împarte și capra și varza. Din păcate, cu numărul ăsta nu se poate, pentru că a fost o discriminare foarte mare. Pacientul e pacient, indiferent de boala lui. Eu știu foarte bine, și din postura de medic, și din cea de pacient, că pacienții cronici nu au avut posibilitatea să se adreseze nicăieri”, a spus medicul.

Citiți și:  Arafat, atacat DUR de Monica Pop: DSU dezinformează CLAR și AMENINȚĂ ca să își ASCUNDĂ greșelile

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. Doctorita asta nu stie ca s-au raportat mortii ” cu COVID” si nu „de COVID” ?

    Asa cum a declarat si Ministrul sanatatii .

    Se raporteaza asa pentru a nu veni fiecare medic cu intrerpretarile lui , si cazurile sa poata fi folosite la studiul epidemiologic al virusului. Cercetatorii vor analiza cazurile in timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.