“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

DECLARATIE SOC a unui POLITICIAN: „PENSIONARII sunt niste POMANAGII si ar trebui sa MOARA!”

img 11

Un politician din judeţul Gorj a făcut o declaraţie şocantă în timpul unei emisiuni la radio. Bărbatul a declarat că pensionarii sunt nişte pomanagii şi n-ar mai trebui să trăiască.

Vicepresedintele PMP Gorj, Leonida Belgher, a făcut mai multe afirmații șocante și foarte grave la adresa pensionarilor, declarând fără nicio problemă că pe acestă categorie de oameni nu-i suportă, nu i-a suportat niciodată și că acești oameni nu merită să trăiască.

“Nu suport și nu am suportat niciodată în viața mea pomanagii ăștia….ăștia nu merită să trăiască!Că din cauza lor suntem în halul în care suntem… Să pună mâna să muncească!…..Își merită soarta!”, a declarat Belhger la radio.

Chiar dacă moderatoarea a încercat să-l facă pe liderul PMP să-și mai modereze sau să-și retragă afirmațiile, acesta chiar a insistat declarând cu seninătate că-și asumă ceea ce a spus. Aceste afirmații le-a făcut referindu-se la petrecerile de Ziua Vârstnicilor pe care primarii le organizează an de an.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

4 comentarii

  1. Foarte urat din partea d-lui Belgher,dar stau si ma gandesc la faptul,ca cine l-a sustinut pe dumnealui la scoala? Oare nu noi,acum pensionari?Noi fiecare am contribuit din salariul nostru,eu de exemplu 39 de ani,atata nu traiesc macar 10% sa primesc inapoi.Restul banilor nostri au folosit altii.

  2. Foarte urat din partea d-lui Belgher,dar stau si ma gandesc la faptul,ca cine l-a sustinut pe dumnealui la scoala? Oare nu noi,acum pensionari?Noi fiecare am contribuit din salariul nostru,eu de exemplu 39 de ani,atata nu traiesc macar 10% sa primesc inapoi.Restul banilor nostri au folosit altii.

  3. Dela pmp-ul lui basescu na-i ce astepta.un bou care isi neaga parintii .Asta asteptam noi dela tineri?

  4. Dela pmp-ul lui basescu na-i ce astepta.un bou care isi neaga parintii .Asta asteptam noi dela tineri?

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.