Declarație șoc a lui Klaus Iohannis. O dinamitează pe Viorica Dăncilă!

Președintele Klaus Iohannis îl laudă pe Victor Ponta și-l consideră „un politician rezonabil” în comparație cu Viorica Dăncilă. Iohannis a susținut o conferință de presă miercuri și a răspuns mai multor întrebări ale jurnaliștilor.

Președintele consideră că nu va fi afectat la vot de refuzul său de a participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă. Klaus Iohannis a adăugat faptul că va organiza chiar el o dezbatere mult mai interesantă.

„Nu cred că mă va afecta însă am înțeles această nevoie de o dezbatere. Am explicat de ce nu accept o dezbatere cu doamna Dăncilă, care a fost trimisă deja acasă de 3 ori de români. Pentru a suplini această dezbatere voi organiza eu o dezbatere care cu siguranță va aduce întrebări mult mai interesante și o atmosferă mult mai potrivită decât o dezbatere cu contracandidata.”

În ceea ce privește diferența dintre Viorica Dăncilă și Victor Ponta despre dezbaterile prezidentiale, președintele consideră că Ponta „a fost un politician rezonabil”.

„Diferența e mare. Nu l-am acuzat pe Ponta atunci de comportament nedemocratic. În comparație cu Dăncila, Ponta a fost un politician rezonabil. Sigur, stilurile sunt foarte diferite. A venit cu pretenții de nenegociat. Am acceptat atunci două dezbateri, care drept să vă spun nu m-au ajutat și pe el nici atât. Lucrurile sunt foarte diferite. PSD s-a schimbat mult în rău de atunci și cred că eu nu m-am schimbat mult în rău, ci poate chiar în bine.”

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *