Declaratie oficiala din partea camaradului Marius Tranca in legatura cu Azov

Azov_Batallion_logo

Avand in vedere situatia din Ucraina, tocmai am luat legatura cu Azov Battalion si cu Ukrainian Interior Ministry atat prin intermediul Facebook cat si telefonic.

Am depus cere sa ma inrolez alaturi de camarazii din Batalionul Azov care este format inclusiv din persoane de alte nationalitati .

Sper sa fie aprobata si sa pelc in Ucraina sa lupt acolo (primul roman nationalist – dar nu asta conteaza).

M-am saturat de Romania unde nu pot face nimic MOMENTAN. Doresc sa-mi ajut camarazii Nationalisti pentru care conteaza doar Onoarea si Fidelitatea fata de Rasa Alba, rasa din care fac parte si ma mandresc cu ea a nu se intelege ca am ceva cu alte rase – nu sunt rasist/neo-nazist.

Cu toate ca voi adera la o miscare de acest gen, nu inseamna ca incalc vreo legislatie in Romania. Voi activa doar pe teritoriul Ucrainei unde este permisa si finantata de Ministerul de Interne. Legislatia din Romania nu o voi ignora si o voi respecta. Sunt patriot asa ca respect legile din tara natala.

mariust

Citeste si:

mariust2

Citez dintr-un articol anterior (ATENTIE! ACEST ARTICOL A APARUT PE SITE-ul de presa ZIARE.COM) :

Gruparile Neo-Naziste sustinute de UCRAINA: Ultima Cruciada a Rasei Albe pentru Supravietuire

Gruparile neo-naziste lupta alaturi de Kiev impotriva separatistilor pro-rusi, scrie presa britanica, aratand ca unitatile, precum batalionul Azov, fac parte dintr-o serie de militii sustinute de catre Ministerul de Interne ucrainean si lanseaza atacuri asupra republicilor autoproclamate Donetk si Luhansk, situate in estul Ucrainei.
Batalioanele recent formate precum Donbas, Dnipro si Azov au in comanda mii de oameni

Cei din batalionul Azov folosesc simbolul nazist Wolfsangel pe emblema lor si sustin in mod deschis suprematia Rasei Albe.

“Eu sunt nazist. Nu-i urasc pe cei de alta nationalitate, dar cred ca fiecare natie trebuie sa aiba propria ei tara. Avem un scop: sa ne eliberam teritoriul de teroristi, a declarat Phantom, un fost avocat, in varsta de 23 de ani.

Inainte de a adera la respectivul batalion, fiecare recrut este supus unui antrenament, iar acesta le este furnizat de Ministerul de Interne sau de donatori a caror identitate nu a fost dezvaluita.

“Misiunea istorica a natiunii noastre in acest moment critic este de a conduce RasaAlba intr-o ultima cruciada pentru supravietuire”, a adaugat Biletsky, seful unui grup nationalist ucrainean denumit Adunarea Social Nationala.

Foarte multi dintre membrii batalionul sunt rusi din estul Ucrainei, dar isi ascund identitatea de teama ca rudele lor aflate in zonele controlate de rebeli sa nu fie persecutate.

Phantom este de origine rus, dar s-a opus sprijinului pe care Moscova l-a oferit teroristilor din tara sanatala. “M-am oferit voluntar si tot ceea ce am cerut a fost un pistol si posibilitatea de a-mi apara tara”.

Intrebat despre nazism, Phantom a declarat ca respecta ceea ce Hitler a facut pentru Germania.

“Dupa Primul Razboi Mondial, Germania se afla intr-un dezastru, dar Hitler a reconstruit statul: a construit strazi si case, a creat linii telefonice si a oferit locuri de munca. Respect asta. Homosexualitatea este o boala mintala, iar amploarea Holocaustului ramane sub semnul intrebarii”, potrivit lui.

Din Azov fac parte barbati din Irlanda, Italia, Grecia sau tarile scandinave.

“Cand am vazut protestele din Maidan, am recunoscut curajul si suferinta. Un suflet de razboi a fost trezit. Aveam putina experienta si m-am gandit ca as putea fi de ajutor. Acum lupt pentru libertatea Ucrainei impotriva imperialismului lui Putin”, a declarat si Mikael Skillt, fost lunetist al Armatei Suedeze.
De cealalta parte, astfel de batalioane sunt criticate si considerate extrem de periculoase.

“Aceste batalioane sunt alcatuite din mercenari, nu din voluntari. Sunt fascisti care omoara si rapesc civili”, potrivit lui Sergei Kavtaradze, terorist pro-rus si reprezentant al autoritatilor din Donetk.

 

Guvernul ucrainian nu regreta insa folosirea acestor trupe neo-naziste.

“Cel mai important este spiritul lor si dorinta lor de a face din Ucraina un stat liber si independent. O persoana care ia in propriile maini o arma si merge sa isi apere patria este un erou, opiniile sale politice il privesc”, a declarat Anton Gerashchenko, consilierul ministrului ucrainean de Interne Arsen Avakov.

 

azov2

Presidential and Mayoral Elections in Donetsk, Ukraine - 25 May

azov4

azov5

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

7 comentarii

  1. Respect Marius Trancă pentru decizia luata și nu în ultimul rand pentru curaj!

  2. Puscasu dumitru

    Eu sunt in varsta,Dar ideia nu e rea pentru Romania pentru a le da peste nas celor ce vor autonomie teritoriala in tara noastra

    • Corect. Csibi Barna, extremistul maghiar din Jobbik care il spanzurase pe Avream Inacu la misto acum cativa ani a pelcat si el in Ucraina numai ca dansul lupta alaturi de pro-rusi.

  3. Sunt alaturi de tine. Drum bun ! Odorica

  4. Aici avem de lucru cu circari. Apărarea rasei albe începe cu apărarea etniei noastre în țara noastră. Cei care fac altfel sunt iresponsabili. Neamul romînesc se c orcește cu țiganii și unii români merg să îi apere pe ucraineni. Rasiștii din Ucraina sunt momiți de corcitura Obama ca se extermine rasa albă în război fratricid. În spate vor râde extraeuropenii. Spuneții lui Trancă să stea aici. Dușmanii rasei albe sunt aici lângă el. Dacă este român fiind tânăr să se însoare și să facă mulți copii ca să îi depășim pe țigani. Când vom fi destui atunci vom putea face ce fac țiganii cu noi.

  5. Acesti voluntari straini s-au inrolat sa lupte din convingere sau poate primesc si ceva bani mai stii!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *