Declarație INCENDIARĂ: Rusia pregătește o INVAZIE în Ucraina

Vladimir Putin nu se mulțumește cu Crimeea și va încerca să ocupe toată Ucraina este convins președintele polonez care avansează și un termen limită al acestei invazii.

Premierul polonez avertizează că, după finalizarea construcţiei conductei de gaz Nord Stream-2, nimic nu va opri Rusia să invadeze Ucraina.

Știu poziţia guvernului german care spune că acesta este un proiect economic, însă la est de Oder nimeni nu crede asta”, a spus premierul polonez, potrivit ziarului Libertatea Cuvântului, de la Cernăuţi. Potrivit lui Mateusz Morawiecki, după construirea Nord Stream 2, sistemul de transport al gazului din Ucraina va deveni inutil pentru Rusia, iar atunci „ce îl va opri pe Vladimir Putin să înainteze spre Kiev?”.

Citiți și:  Tensiune MAXIMA. Opozantul lui Putin, Aleksei Navalnîi, a aterizat la Moscova dupa OTRAVIRE. Risca sa fie arestat

„Veţi fi surprinşi de cel pe care îi voi cita acum, dar Lenin a spus cândva că capitaliştii sunt atât de lacomi încât ne vor vinde până şi frânghia cu care îi vom spânzura”, a spus Morawiecki. El a explicat că europenii le plătesc ruşilor pentru gaz şi aceştia cheltuiesc banii pentru armata, iar Europa va trebui să ceară protecţia SUA.

Nord Stream 2 AG, compania care administrează conducta Nord Stream 2, a raportat că a construit în largul marii deja mai mult de 200 de kilometri. De la sfârşitul anului 2019, coridorul de transport al gazului Nord Stream-2 trebuie să transporte anual circa 55 de miliarde de metri cubi de gaze ruseşti din Federaţia Rusă prin Marea Baltică în Germania.

Citiți și:  Tensiune MAXIMA. Opozantul lui Putin, Aleksei Navalnîi, a aterizat la Moscova dupa OTRAVIRE. Risca sa fie arestat

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile