Declaraţie INCENDIARĂ. „FEMEIA” CU BARBA: „Mi-ar plăcea să petrec o săptămână cu Putin”

conchita-wurst-putin-465x390

Interpretul transsexual austriac Conchita Wurst, câştigătorul ediţiei din 2014 a concursului Eurovision, a declarat că şi-ar dori să-l cunoască personal pe Vladimir Putin. Mai mult, Conchita spune că i-ar plăcea să petreacă cel puţin o săptămână cu preşedintele rus.

„Mi-ar plăcea să petrec o săptămână cu Putin. Pur şi simplu pentru ca să-l înţeleg”, a mărturisit artistul, cunoscut pentru apariţiile sale în rochii elegante şi purtând barbă.

Conchita, pe numele său adevărat Tom Neuwirth, a explicat, într-un interviu publicat de ziarul austriac Kurier, că nu ia „apărarea legilor lui discriminatorii”, exprimându-şi convingerea că „Putin nu vrea decât să fie respectat, iar această dorinţă de respect a lui Putin coincide cu cea a minorităţilor”.

Citiți și:  Semne de război. Putin a convocat Consiliul de Securitate al Federației Ruse

Pe de altă parte, Conchita Wurst a subliniat că are numeroşi admiratori în Rusia şi că ştie că „mulţi ruşi nu sunt de acord cu deciziile guvernului lor”. Artistul s-a referit la reglementările legale din Rusia care pedepsesc orice comentariu pozitiv sau neutru asupra problemelor legate de homosexualitate, bisexualitate sau transsexualitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. IO.../gerules

    Mai fluturasilor,Putin nu e larva voastra.Restrangetiva intentiile vomitatoare in cocoasa voastra infecta, nu azvarliti stropii vostrii din grohaituri peste persoanele care sxprima istoria lumii.Cine santeti voi?Niste viermi bolnavi.La sanatoriu cu voi,la purificare,la renastere.

  2. Dar de ce nu s-a gindit mai bine sa mearga sa petreaca ceva timp cu "arboricolul obama", supremul lor admirator si "promovator" ? (scuze ptr. cuvintul cam "fortat")

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.