“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Declarația Olguței Vasilescu a stârnit revolta victimelor Colectiv

lia olguc89ba vasilescu

Corina Ioniță, supraviețuitoare din Colectiv, se arată revoltată de declarația ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, care a sugerat că ceea ce se întâmplă în prezent, referire la plângerea penală împotriva lui Dăncilă, ar face parte dintr-un plan bine pus la punct, așa cum a fost și incendiul din Colectiv.

”Este o declarație pe cât de aberantă, pe atât de uimitoare, te lasă absolut fără cuvinte. Nu mi-aș fi putut imagina că un ministru al României în 2018 poate sa emită astfel de aberații in mod conștient. Lia Olguța Vasilescu ar trebui să se rușineze de ceea ce a putut să emita și ar trebui să se grăbeasca cu demisia pentru că noi i-o vom cere oricum”, a spus Corina Ioniță, supraviețuitoare din Colectiv, la Realitatea TV.

De asemenea, Asociaţia Colectiv GTG 3010 îi solicită ministrului ”să prezinte probe care să susţină aceste acuzaţii sau să recunoască public faptul că se foloseşte de tragedia din 30 octombrie în scop politic”.

”Considerăm că a fost depăşită limita bunului simţ de către politicieni, în lupta lor continuă pentru acumularea de capital electoral. Respingem orice conexiune politică şi orice tip de propagandă electorală, indiferent de modalitatea prin care se transmite aceasta. Referirile emoţionale la cazul Colectiv, conotate politic, sunt de natură să jignească şi să amplifice periodic suferinţa familiilor celor morţi şi răniţi în tragicul incendiu din data de 30 octombrie 2015”, se mai arată într-un comunicat al asociaţiei.

Aceasta atrage atenţia asupra efectelor, care sunt deja vizibile: 1. Utilizarea şi specularea denaturată a acestui eveniment tragic, provocat de corupţie; 2. Incompetenţa şi mascarea adevărului despre sistemul medical precar, inclusiv lipsa dotarilor din spitale; 3. Tergiversarea soluţionării dosarelor Colectiv înaintate instanţei direct şi indirect.
”Vrem ca justiţia română să fie independentă de politicieni, iar cei vinovaţi să plătească! Solicităm încetarea oricărui abuz la adresa victimelor din clubul Colectiv!”, se mai arată în comunicat.
Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat joi seara, la Romania TV, referindu-se la plângerea penală depusă de liderul PNL Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă, că liberalii vor să preia guvernarea, întrebându-se ”la ce vor mai da foc“.
”Cum să văd acest atac de un penibil absolut. Cum a fost şi acuzaţia de terorism la adresa lui Sevil Shhaideh. Nu e mare diferenţă. După ameninţarea lui Iohannis de acum trei zile la adresa premierului, iată că ies la iveală servanţii preşedintelui. Întrebarea pe care mi-o pun acum, că plângerea penală e depusă, este la ce mai vor să dea foc ca să preia guverarea“, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.