Declarația HALUCINANTA a prințului Philip când era în viață. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

Conform informațiilor apărute în presa internațională, au apărut detalii controversate în urma decesului care a zguduit Marea Britanie și nu numai. Regretatul Duce de Edinburgh a spus un lucru la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

Aș vrea să devin un virus mortal dacă mă reîncarnez
Prințul Philip spunea în anul 1988 că, dacă se va reîncarna după moarte, ar vrea să se întoarcă sub forma unui „virus mortal”, conform informațiilor transmise de către businessinsider.in

„În cazul în care sunt reîncarnat, aș vrea să mă întorc ca un virus mortal, pentru a contribui cu ceva la rezolvarea suprapopulării”, a spus Prințul Philip în 1988.

Citatul respectiv este menționat într-un articol al ziarului „The Guardian” din anul 2009. În acel articol sunt enumerate unele dintre cele mai controversate declarații ale Ducelui de Edinburgh.

Cele mai cunoscute gafe ale ducelui de Edinburgh
Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a încetat din viaţă vineri, la vârsta de 99 de ani. Ducele de Edinburgh era renumit pentru replicile sale controversate. El a avut, la un moment, și o declarație extrem de dură la adresa Rusiei.

„Aş vrea foarte mult să merg în Rusia… cu toate că ticăloşii mi-au ucis jumătate din familie”, a fost una dintre remarcile făcute, la un moment dat, de Prințul Philip. Această replică se înscrie într-un lung șir de declarații controversate rostite de soțul Reginei Elisabeta.

Agenţia DPA a realizat un top cu cele mai radicale comentarii ale ducelui de Edinburgh. Nu de puține ori, acesta a pus în dificultate Casa Regală, susține Agerpres.

Sursa:capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!