DECLARATIA HALUCINANTA a lui Dragnea: „Mi-e FRICA să plec cu SACOSA cu BANI!”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat joi că salariul său de la Parlament se duce direct pe card, adăugând că îi este frică să plece cu sacoşa cu bani de acolo.

„De aici de la Parlament salariul se duce direct pe card şi mie mi-e frică să plec cu sacoşa cu bani de aici, aşa că rămân pe card… Dacă se supără cei de la casierie şi îmi dau numai monede, plec cu sacul”, a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, întrebat dacă foloseşte cardul sau preferă, la fel ca premierul Mihai Tudose, să folosească bani cash.

VEZI SI: NENOROCITII ne BAGA pe gat DOUA MILIOANE de REFUGIATI: Romania va fi sufocata de valul de refugiați. Culoarul pentru imigranți se mută la noi

Citiți și:  Așa o fi?

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat că a avut o experienţă neplăcută cu băncile şi că refuză ca salariul să-i fie pus pe card pentru ca banca să nu beneficieze de comision la fiecare retragere, Tudose afirmând că „nu-l merită”.

AGERPRES

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.