SOCANT. Amendă de până la 7.200 de euro sau închisoare pentru cei care refuză vaccinarea

O țară europeană, dacă se mai poate spune aşa, pregătește un proiect de lege pentru nevaccinați. Şi anume, cei care refuză să se vaccineze riscă o amendă uriaşă de până la 7200 de euro sau închisoare.

Un proiect de lege privind introducerea vaccinării obligatorii împotriva COVID-19 în Austria prevede o amendă pentru refuzul de a fi vaccinat de până la 7.200 de euro, a informat luni ziarul Die Presse cu referire la un document elaborat de Guvernul austriac.

Amendă de 7200 de euro sau închisoare pentru nevaccinați
Potrivit proiectului de lege, vaccinarea obligatorie împotriva coronavirusului se va aplica tuturor persoanelor care locuiesc în Austria din februarie 2022. Pedeapsa pentru refuzul vaccinării va fi de 3.600 de euro sau patru luni de închisoare. Cei care ignoră două sesizări ale autorităților cu privire la necesitatea vaccinării se vor confrunta cu o amendă uriașă de 7.200 de euro.

Proiectul de lege urmează să fie depus în parlament în jurul datei de 6 decembrie, după care trebuie aprobat de cele două camere ale parlamentului austriac.

Citiți și:  Dictatura COVID și Distrugerea Copiilor (VIDEO)

Vor fii excluse persoanele cu probleme de sănătate, femeile însărcinate și copiii sub 12 ani
Din cauza celui de-al patrulea val de pandemie, guvernul austriac a anunțat un plan de introducere a unui vaccin obligatoriu împotriva Covid-19 din februarie 2022. Această măsură s-a dovedit nepopulară în societatea austriacă și a provocat proteste în masă în toată țara, care au implicat zeci de mii de oameni în sprijin. dreptul de a alege dacă se vaccinează, informează novinite.com.

Cu toate acestea , unele elemente rămân neclare, mai ales dacă cineva continuă să refuze să se vaccineze chiar și după ce a primit amenzile. Potrivit die Presse, una dintre soluțiile discutate este că cei care nu pot dovedi că sunt vaccinați vor primi o amendă la fiecare șase luni.

Situația din Austria a devenit din ce în ce mai gravă. Unitățile de terapie intensivă aproape de capacitatea maximă
Potrivit Centrului European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (ECDC), 65,2% din populația totală a Austriei a fost vaccinată. Unele state s-au pregătit chiar pentru triaj, Salzburg numind o echipă de triaj care va decide cine va primi tratament în unitățile de terapie intensivă dacă se atinge capacitatea maximă.

Citiți și:  Bun venit în COȘMAR: Vaccinarea Obligatorie este primul pas spre controlul TOTAL al populației. Iată CUM:

Anunțul de a face vaccinările obligatorii a intensificat diviziunile în societatea austriacă, președintele Alexander van der Bellen avertizând că „există un mare pericol ca revoltele să devină şi mai puternice”.

Partidul FPÖ, care anterior și-a pierdut votul alegătorilor din cauza unei serii de scandaluri de corupție, a devenit din ce în ce mai popular printre anti-vaccinişti. Când guvernul și-a anunțat planurile, liderul partidului FPÖ, Herbert Kickl, a spus că „În Austria este o dictatură de astăzi încolo” și a cerut proteste în masă pentru a lupta împotriva introducerii vaccinării obligatorii.

Sursa: evz.ro

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu