Decizie RADICALA în Costa Rica! Lovitură dură pentru Elena Udrea și Alina Bica


Vești de ultimă oră despre Elena Udrea și Alina Bica. Fostul ministru al Turismului și fosta șefă a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au primit o nouă lovitură.

S-au împlinit două luni de când cele două au fost arestate în Costa Rica. Astăzi, Udrea şi Bica au încasat o nouă lovitură.

Procurorii din Costa Rica au solicitat extinderea măsurii de arestare preventivă, scrie presa din Costa Rica, consultată de Bugetul.ro.

„Această extindere se prelungeşte până la finalizarea procesului. Însă, dacă va fi necesar, instituţia noastră ar putea solicita prelungirea măsurii până când se va încheia procedura de extrădare către România”, au afirmat reprezentanţi ai Ministerului Public din Costa Rica, conform ameliarueda.com.

Citiți și:  ULTIMA ORA! Bica și Rizea, CONDAMNAȚI!

La 3 octombrie anul acesta, Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate de către autorităţile costaricane. Reţinerea celor două femei a picat ca un trăsnet, dat fiind că Udrea şi Bica erau de ceva timp în ţara central-americană şi nimeni nu le-a deranjat în această perioadă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile