DECIZIE ISTORICĂ: Liviu Dragnea și Florin Iordache, revocați de la Camera Deputaților

Liviu Dragnea și Florin Iordache au fost revocați din Camera Deputaților, au declarat reprezentații Opoziției, Raluca Turcan, Dan Barna și Eugen Tomac.

Raluca Turcan susţine că s-a dat un vot în Parlament pentru revocarea preşedintelui şi vicepreşedintelui Camerei, chiar dacă propunerea nu a fost supusă la vot de preşedintele de şedinţă Florin Iordache, iar acest vot a respectat procedura. În consecinţă, mai spune lidera grupului PNL, Liviu Dragnea şi-a pierdut funcţia.

„PSD nu mai deţine acea majoritate pe care o deţinea în Parlament. Au fugit de un vot pe care noi l-am propus. Va mai exista un vot final. Cele două puncte de pe ordinea de zi, demiterea lui Dragnea şi Iordache au fost votate.

Citiți și:  Ghiță a urlat de plăcere că s-a trezit cocoșul de tablă de pe hotelul de vis-a-vis! Întâlnire de gradul 0 între gurista PSD și patronul RTV pe o insulă exotică

Cele două propuneri au ajuns pe ordinea de zi şi au refuzat să le supună votului. Iordache nu avea dreptul să conducă şedinţa, iar locul lui a fost luat de vicepreşedine. Aceste propuneri de revocare vor fi votate final într-o şedinţă de plen”, a declarat Raluca Turcan.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU