DECIZIE FĂRĂ PRECEDENT! DE CE AU DAT-O AFARĂ ȘEFII DE LA ANTENA 1 PE FATA DE LA METEO. „NU O MAI SUPORTAU”

”Fata de la meteo” a fost dată afară de la Antena 1, iar fosta prezentatoare a părăsit Antena 1 după numai un an. Viviana Sposub și-a anunțat demisia, în direct, suprinzându-i pe telespectatori, iar motivele plecării sale de la Antenă au rămas, o vreme, învăluite în mister.

Are 22 de ani și este absolventă a cursurilor Intact Media Academy și a Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. A mers la trustul Intact, pentru a-și încerca norocul, iar șefii au plăcut-o de la prima vedere. Astfel a ajuns să prezinte rubrica ”Meteo” a Observatorului, atrăgând privirile prin zâmbet și sex-appeal. Numai că, după numai un an de activitate, au apărut unele disensiuni, abil mascate, inițial, apoi a urmat… bomba.

Cu zâmbetul pe buze și cu mult sex-appeal, șatena a adus în casele telespectatorilor, zi de zi, cele mai noi informații despre vreme. În luna iunie a acestui an, Viviana a prezentat, pentru ultima dată, rubrica Meteo, iar la sfârșitul emisiunii… și-a dat demisia direct! „A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator. Vă mulțumesc pentru experiență, vă mulțumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie sa se incheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise”, a spus Viviana pe post.

Prezenta rubrica meteo, dar Viviana Sposub cocheta și cu muzica, cu atât mai mult cu cât vedeta a făcut pian și canto vreme de 12 ani. Suplimentar, era vloggeriță și o împătimită a… festivalurilor. Ceea ce nu a fost pe placul șefilor din trustul Intact, potrivit unor surse Cancan.ro. Viviana a cerut șefilor mai multe zile libere – se apropia perioada ”fierbinte” a festivalurilor -, aceștia au fost de acord, într-o primă fază, numai că totul a luat o turnură nedorită după ce Viviana Sposub a cerut o mini-vacanță după ce tocmai s-ar fi întors din alta. Și așa s-a ajuns la ruperea relațiilor de serviciu și la plecarea Vivianei Sposub de la Antena 1.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu