DECIZIE de ultima ora in PARLAMENT – Iata ce au DECIS alesii

Plenul Reunit al Camerei Deputaților și Senatului a aprobat, vineri, cu 253 de voturi „pentru” şi 95 de voturi „împotrivă”, solicitarea transmisă de președintele Comisiei de anchetă, Oana Florea, de prelungire a termenului de depunere a raportului până pe 31 ianuarie 2018 de către Comisia specială de anchetă privind verificarea aspectelor ce ţin de organizarea alegerilor din 2009, informează Agerpres.

„Având în vedere complexitatea activităţii comisiei, precum şi faptul că membrii comisiei de anchetă fac parte şi din alte comisii permanente şi speciale, iar în această perioadă activitatea Parlamentului este intensă, având în vedere dezbaterile la legile Justiţiei şi legile bugetului de stat, unii membri şi-au manifestat dorinţa de a depune note scrise în vederea redactării raportului final şi au solicitat prelungirea termenului. Din aceste motive vă solicităm prelungirea termenului de depunere a raportului până la data de 31 ianuarie 2018″, se arată în solicitarea transmisă conducerii Legislativului de preşedintele Comisiei de anchetă, Oana Florea.

Reamintim că, pe 7 noiembrie 2017, Plenul reunit al Parlamentului a aprobat deja o primă prelungire a termenului de depunere a raportului cu 60 de zile. (sursa:evz.ro)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *