DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN DOSARUL SATANISTULUI DE LA GIURGIU

Iulian Alexandru Tănase a fost ”săltat” de pe aeroportul Otopeni. Încerca să părăsească țara. Nimic neobișnuit, doar că bărbatul de 25 de ani fusese acuzat de fapte greu de imaginat! În cadrul unui ritual satanic, acesta ar fi drogat și apoi ar fi violat o fată de 16 ani. Iar totul a fost filmat. Grozăvia s-a petrecut în luna iulie a acestui an, într-un imobil părăsit din Giurgiu.

Iulian Alexandru Tănase a reușit să îngrozească o întreagă țară, atunci când au apărut primele informații despre practicile sale sataniste. Un astfel de ritual, petrecut într-o clădire părăsită din Giurgiu, a fost înregistrat și, ulterior, distribuit pe rețelele de socializare. Procurorii DIICOT au intrat în alertă, iar, la începutul lui noiembrie, au pus mâna pe autor. Tănase a fost arestat pe aeroportul Otopeni, chiar când să plece din România.
„Dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului…”
A primit mandat de arestare preventivă, iar acum Parchetul a cerut prelungirea măsurii. Tribunalul a admis, astfel, că violatorul-satanist va mai petrece încă aproximativ o lună după gratii. ”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Giurgiu, formulată în dosarul 94/D/P/2019 sub aspectul suspiciunii rezonabile a săvârșirii de către inculpatul Tănase Iulian-Alexandru, zis Iuli Tănase, a infracțiunii de pornografie infantilă, prevăzută de art. 374 alin. 1 și 2 C. pen.

În baza art. 236 și urm. C. proc. pen., dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului Tănase Iulian-Alexandru, zis Iuli Tănase, luată prin încheierea nr. 20/UP/04.11.2019 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Giurgiu pronunțată în dosarul nr. 1692/122/2019, pe o perioada de 30 de zile, începând cu data de 03.01.2020 până la data de 01.02.2020 inclusiv”, este soluția pe scurt a ședinței din 24 decembrie, de la Tribunalul Giurgiu.

Cine este Iulian Alexandru Tănase și cum s-a petrecut totul
Potrivit conturilor de pe rețelele de socializare, Iulian Alexandru Tănase locuiește în Kleve (Germania) și se prezenta drept „Lucifer”. Este pasionat de tatuaje și de muzica satanică.

Cum a început totul? În iulie 2019, Iulian Alexandru Tănase s-a deplasat într-o casă abandonată din Giurgiu, denumită „Casa Tineretului”, împreună cu victima de 16 ani, dar și cu cinci elevi, două fete și trei băieți. Potrivit infomațiilor din ancheta procurorilor DIICOT, toți au consumat băuturi alcoolice.

Detalii de coşmar de desprind doar din simpla prezentare a imobilului în care fata a fost chinuită şi filmată de cei pe care îi credea prieteni. Casa Tineretului este formată din două încăperi, delimitate de o porțiune de zid prevăzut cu spațiu destinat unei uși, dar care lipseşte.

În prima încăpere, pe latura de est a fost găsită o saltea carbonizată. Pe această saltea – le-ar fi mărturisit adolescenta anchetatorilor – s-a trezit după ritualul satanic.

În încăpere s-ar fi găsit mai multe lumânări tip candelă, gunoaie, coji de semințe de floarea soarelui, prezervative, totodată fiind descoperite și patru țigarete confecționate manual, de tip ”joint”, ce prezentau urme de ardere, au mai precizat sursele citate.

„A supt sângele adunat în palma mea”
Fata a povestit cu lux de amănunte poliţiştilor judiciari cum a decurs procesiunea satanică până în momentul când şi-a pierdut cunoştinţa.

„M-a fixat cu privirea, timp în care era și încruntat și zâmbea totodată, afirmând: «Tu urmezi!»”, ar fi spus copila, referindu-se la tânărul giurgiuvean.

Ea a povestit că acesta a luat-o de mână a pus-o pe saltea şi a încercat, cu un ciob, să o taie în palma stângă. Nu ar fi reuşit, motiv pentru care a încercat din nou procedeul cu palma dreaptă a copilei.

„Mi-a luat mâna dreaptă și a supt sângele adunat în palma mea”, ar fi mărturisit copila în faţa anchetatorilor.

Mai mult, pe 22 septembrie 2019, Tănase a postat pe contul său de socializare un videoclip cu denumirea „Hit Target” („Lovește tinta”), cu o durată de 41 de secunde și care reprezintă un montaj audio-video. În cuprinsul colajului, a utilizat în mod repetat secvențe din filmarea realizată în timpul agresiunii sexuale, care o reprezintă pe minoră, alături de simboluri sataniste. Înregistrarea a fost distribuită prin aplicațiile de socializare în rândul mai multor elevi de liceu, devenind virală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *