“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICASTIRI

DECIZIE DE ULTIMA ORA: Grindeanu JOACA dupa cum ii canta ALDE. SCHIMBARI in GUVERN

grindeanu dragnea1

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat, luni, ca in cursul zilei va trimite Administratiei prezidentiale propunerile de inlocuiri de ministri facute de ALDE, confirmand astfel ca Daniel Constantin isi pierde functiile de ministru al Mediului si de vicepremier.

Sorin Grindeanu a spus ca, fiind un Guvern politic, a luat act de propunerile facute de ALDE si le va inainta Administratiei prezidentiale.

„Astazi o sa inaintez catre Administratia Prezidentiala propunerile facute de catre cei de la ALDE. Am venit la sedinta Coalitiei, unde am aflat decizia partenerilor de coalitie, am luat act de aceasta decizie. Pe de o parte au luat decizia de a-i retrage sprijinul politic lui Daniel Constantin, ceea ce atrage dupa sine un lant de decizii, prin inlocuirea ministrului pentru Relatia cu Parlamentul (…) Banuiesc ca nu criticati faptul ca avem doua doamne in functiile de vicepremier”, a mai spus Grindeanu.

Gratiela Gavrilescu, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, a fost propusa de ALDE in functia de ministru al Mediului si vicepremier, in locul lui Daniel Constantin. In functia de ministru pentru Relatia cu Parlamentul, ALDE il propune pe Viorel Ilie.

Daniel Constantin a declarat luni dupa sedinta coalitiei PSD-ALDE ca in coalitie s-a luat decizia ca premierul Sorin Grindeanu sa faca o cerere de revocare a sa din functiile de vicepremier si ministru al Mediului.

„Mi s-a facut reprosul ca sunt omul binomului si ca sunt prea tehnocrat”, a explicat Daniel Constantin cand a fost intrebat de ce i-a fost retras sprijinul politic. (sursa articol)

VEZI SI: CUTREMUR PE SCENA POLITICA: Sorin Grindeanu, OFIŢER ACOPERIT SRI! – VIDEO

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.