DECIZIE de ULTIMA ORA: DIICOT a deschis DOSAR în cazul POLIȚIȘTILOR care au ȘOCAT România. CĂLĂUL este SUSPECT că a CONSUMAT DROGURI

Cazul polițiștilor din Șimleu Silvaniei, care s-au bătut într-un bar, a căpătat amploare după ce DIICOT a decis să deschidă propriul dosar.

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Sălaj a deschis, în paralel cu dosarul procurorilor, o anchetă.

Conform unor surse din cadrul anchetei, polițistul care și-a bătut colegul este suspect că a consumat droguri, notează Agerpres.

Poliţistul din Şimleu Silvaniei care şi-a bătut un coleg, marţi, după o petrecere la un restaurant din localitate, a fost joi arestat preventiv pentru 30 de zile. Acuzația: tentativă de omor.

Victima polițistului, organ al legii la rândul său, este internat în stare gravă la un spital din Cluj Napoca.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

Surse judiciare au precizat că în urma analizelor toxicologice realizate în acest caz, există suspiciuni de consum de droguri, DIICOT Sălaj confirmând realizarea unei investigaţii proprii, în paralel cu dosarul deschis de procurori pentru tentativă de omor.

„Avem o investigaţie în curs pe toate chestiunile de competenţa noastră, dar nu pot să vă dau detalii. Nu vă pot da pentru că în acest moment avem o anchetă în desfăşurare şi ne periclităm ancheta. Într-o săptămână, în trei-patru-cinci zile lămurim despre ce e vorba”, a precizat vineri, pentru Agerpres, procurorul şef al DIICOT Sălaj, Dan Bubuiug.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.