Decizie de ULTIMA ORA! Apar două noi DECLARATII pe propria răspundere. Milioane de români, obligaţi să le semneze

Milioane de români primesc o veste teribilă din partea guvernanţilor. Se introduc două noi declaraţii pe propria răspundere, iar pedeapsa pentru cine nu respectă noile reguli este închisoare de până la 2 ani sau amendă!

Decizie de ultimă oră a Ministerului Educaţiei: profesorii, elevii, dar şi părinţii acestora vor trebui să completeze două declaraţii pe propria răspundere.

Documentul care a fost trimis tuturor şcolilor din România vorbeşte despre obligativitatea ca elevii, părinţii acestora, precum şi cadrele didactice să nu înregistreze sau să distribuie orele online și să ia toate măsurile pentru a preveni astfel de acțiuni. Este pentru prima oară când elevii sunt puşi şi ei să semneze declaraţii pe propria răspundere, alături de părinţii lor, scrie Edupedu.ro.

Declaraţia ce îi vizează pe aceştia invocă două articole din Legea Educației și Ordinul 5545/2020 al ministrului Educației, precum și Codul Penal.

Ministerul Educaţiei îşi motivează introducerea acestor declaraţii pe propria răspundere în felul următor:

“Ca o măsură suplimentară, pentru protejarea dreptului la imagine, atât a cadrelor didactice, cât și elevilor anexăm prezentei adrese o declarație-angajament ce urmează a fi asumată de cadre didactice, elevi și părinți. Acest document vine în completarea prevederilor metodologiei-cadru pentru desfășurarea activităților didactice prin intermediul tehnologiei și al internetului precum și pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.”

Capital.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu