“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Decizie de ultimă oră a instanței, în dosarul firmei „Blondei de la Târgșor”

elena udrea despre scenariile din pdl la zi nu sunt excluse plecari individuale si cu cine e utila o apropiere 18450153 88656800

S-a ales praful de firma „Blondei de la Târgșor”, pe care însuși Lucian Bode a lăudat-o, la înființare: judecătorii au dizolvat-o și i-au blocat toate conturile.

Judecătorii au pus cruce afacerii „Blondei de la Târgșor”

Firma care, la înființare, a fost lăudată Lucian Bode a fost dizolvată, iar conturile au fost blocate
Compania înființată de Elena Udrea, fosta „Blondă de la Cotroceni”, actualmente „Blonda de la Târgșor”, s-a dus pe Apa Sâmbetei. „Dispune dizolvarea debitorului persoană juridică. Dispune ridicarea dreptului de administrare al debitorului. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are deschise conturi să nu dispună de sume fără un ordin al lichidatorului judiciar. Lichidatorul judiciar va comunica de urgenţă băncilor instituirea acestei interdicţii. Termenul de verificare a creanţelor, de întocmire şi publicare a tabelului suplimentar al acestora nu va depăşi 30 de zile de la expirarea termenului prevăzut anterior pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor – 01.07.2022; termenul de întocmire a tabelului definitiv consolidat nu va depăşi 30 de zile de la expirarea termenului de publicare a tabelului suplimentar – 04.08.2022”, au decis judecătorii, în cazul firmei Băi Boghiș SRL.

Pe de altă parte, Elena Udrea a deschis la Tribunalul București un dosar împotriva partenerelor sale de afaceri Veronica Elena Stanca și Nadine Magda Stanca, partenere de afaceri la Băile Boghiş. Veronica Elena Stanca, pe care lumea o cunoaște drept Lia Stanca, este afacerista trimisă în judecată pentru evaziune fiscală, după ce procurorii au probat că a tras un tun de un milion de euro, cu 41 de facturi. Veronica Elena Stanca, cunoscută drept Lia Stanca, a fost acuzată că în perioada ianuarie 2011-mai 2013, în calitate de reprezentant legal al patru societăţi comerciale, a emis 41 de facturi de avans nestornate, ce nu reprezentau operaţiuni reale, către trei firme beneficiare, pe care tot ea le administra.

„Prin rechizitoriul întocmit în 31 decembrie 2020, procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpatei SVE pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată.(…) Din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit că în perioada 2011-2013, în calitate de reprezentant legal al unui număr de 4 societăți, a emis 41 de facturi de avans nestornate ce nu reprezentau operațiuni reale către trei societăți beneficiare admnistrate tot de inscupltata SVE, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor aferente bugetului de stat și cu consecința cauzării unui prejudiciu în cuantum de 4.163.667 lei, care nu a fost recuperat. După emiterea facturilor fiscale fictive, inculpata SVE a solicitat intrarea în insolvență a celor 4 societăți. În vederea recuperării prejudiciului, s-au instituit măsuri asiguratorii asupra bunurilor inculpatei până la concurența sumei de 4.163.667 lei”, explicau, anul trecut, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, despre prietena Elenei Udrea – afaceristele fiind extrem de apreciate de Lucian Bode, după cum se poate observa în captura de mai sus.

Sursa: spynews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.