fbpx
JUSTITIE

DECIZIE BOMBA pentru Elena Udrea. Ce au decis judecătorii in dosarul “Gala Bute” . Breaking news

elena udrea10
Judecătorii ÎCCJ au dispus, luni, sesizarea Curții de Justiție a Uniunii Europene referitoare la procesul în care Elena Udrea solicită anularea condamnării în dosarul „Gala Bute”.

Judecătorii au admis sesizarea CJUE, fiind vorba despre trei întrebări, referitoare la posibilitatea ca o instanță națională să nu aplice o decizie a CCR când sunt afectate interesele financiare ale comunității europene.

De asemenea, Instanţa supremă a decis suspendarea judecării contestaţiei în anulare, până ce CJUE va da o soluţie în acest caz.

Decizia de sesizare a CJUE este definitivă, însă hotărârea de suspendare a procesului poate fi atacată cu recurs.

Hotărârea a fost luată cu majoritate de voturi, respectiv trei judecători au fost pentru sesizarea CJUE, iar doi au fost împotrivă, informează Agepres.

Completul care judecă contestaţia în anulate depusă de Elena Udrea şi de ceilalţi inculpaţi din dosarul „Gala Bute” a ridicat din oficiu, la un termen anterior, posibilitatea de sesizare a CJUE, în legătură cu deciziile Curţii Constituţionale privind completurile de 5 judecători şi care afectează dosarele de fraude cu fonduri europene.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.