DECIZIE BOMBA pentru Elena Udrea. Ce au decis judecătorii in dosarul „Gala Bute” . Breaking news


Judecătorii ÎCCJ au dispus, luni, sesizarea Curții de Justiție a Uniunii Europene referitoare la procesul în care Elena Udrea solicită anularea condamnării în dosarul „Gala Bute”.

Judecătorii au admis sesizarea CJUE, fiind vorba despre trei întrebări, referitoare la posibilitatea ca o instanță națională să nu aplice o decizie a CCR când sunt afectate interesele financiare ale comunității europene.

De asemenea, Instanţa supremă a decis suspendarea judecării contestaţiei în anulare, până ce CJUE va da o soluţie în acest caz.

Decizia de sesizare a CJUE este definitivă, însă hotărârea de suspendare a procesului poate fi atacată cu recurs.

Hotărârea a fost luată cu majoritate de voturi, respectiv trei judecători au fost pentru sesizarea CJUE, iar doi au fost împotrivă, informează Agepres.

Completul care judecă contestaţia în anulate depusă de Elena Udrea şi de ceilalţi inculpaţi din dosarul „Gala Bute” a ridicat din oficiu, la un termen anterior, posibilitatea de sesizare a CJUE, în legătură cu deciziile Curţii Constituţionale privind completurile de 5 judecători şi care afectează dosarele de fraude cu fonduri europene.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *