Decizie bombă după incinerarea Cristinei Țopescu! Ce se va întâmplă cu cenuşa

Familia Cristinei Țopescu a decis că trupul neînsuflețit al acesteia va fi incinerat la Crematoriul Bârzeşti și cenușa dusă, ulterior, în Oradea, oraşul în care locuieşte mama sa. La crematoriu va fi organizată și o slujbă unde vor fi prezenți rudele și cei apropiați.

Vecina Cristinei Țopescu, care a sunat la 112, a lansat și un apel pe Facebook în care își ruga toți prietenii preoți să o pomenească, întrucât jurnalista s-a stins singură, fără lumânare, în somn.

„Doar lumânarea de la mine.
NIMENI nu s-a gândit sa îi aducă LUMINĂ!
„Prietenii” care se laudă azi cu relația cu ea NU STIAU nici unde stă!
Cristina NU s-a sinucis!
Si nu a omorât-o nimeni!”, a scris pe Facebook femeia care a sunat la 112.

Vestea morții Cristinei Țopescu a fost un șoc
Vestea morții Cristinei Țopescu a șocat o țară întreagă. În urma unui apel la 112, pe care l-a efectuat vecina Cristinei, îngrijorată că nu mai știa nimic de ea de aproximativ trei săptămâni, polițiștii de la IPJ Ilfov au ajuns duminică seara, 12 ianuarie, și au găsit-o pe jurnalistă fără suflare. Aceasta se stinsese din viață în urmă cu aproape două săptămâni dar trupul neînsufelțit a fost descoperit abia acum două zile.

Autopsia și documentele emise de INML pentru fosta jurnalistă sunt gata din 13 ianuarie, dar niciun apropiat nu a venit să ceară cadavrul, care este ţinut într-un frigider. Surse din interiorul anchetei citate de către spynews.ro spun că inima prezentatoarei a fost luată pentru a fi ţinută timp de cinci zile într-o soluţie de curăţare. Apoi, organul va fi tăiat şi, în urma analizei de la laborator, se va afla cu exactitate dacă a făcut sau nu infarct.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.