Decizia luată de Liviu Dragnea direct din închisoare! S-a aflat totul

Decizie șoc luată de Liviu Dragnea direct din pușcărie. Fostul lider al celor de la PSD i-a pecetluit soarta Irinei. Cei doi urmau să se căsătorească, dar decizia instanței de a-l condamna la închisoare cu executare pe fostul șef al Camerei Deputaților a făcut ca planurile lui Dragnea și ale Irinei să fie date peste cap.

Liviu Dragneași Irina Tănase ar fi urmat să se căsătorească în cursul acestui an. Își stabiliseră și nașii, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda. Decizia instanței a dat totul peste cap. Dragnea a ajuns la pușcărie, iar iubita cu 30 de ani mai tânără a rămas singură.

Dragnea a ajuns după gratii, dar nu a uitat-o pe Irina. Aceasta are bodyguard personal. Când nu se află alături de fiul fostului lider PSD, Valentin, Irina este alături de șoferul lui Dragnea.

Citiți și:  Ce face Irina Tănase după despărțirea de Dragnea, înainte de Crăciun?

De fiecare data când merge să-l viziteze pe Dragnea la pușcărie, Irina a venit la acesta cu sacoşe pline cu alimente şi a plecat cu câte un troler plin cu haine murdare, semn că fostul lider al PSD vrea ca şi după gratii să aibă o ţinută impecabilă. Şoferul lui Liviu Dragnea este cel care o însoţeşte peste tot, deşi Irina are permis şi a primit în dar de la politician un BMW X5.

Aceasta a fost surprinsă în faţa blocului în care locuieşte, în jur de ora 20.00. Stătea de vorbă cu şoferul. La scurt timp, iubita lui Dragnea a fost condusă de angajat în garajul blocului, semn că Liviu Dragnea a lăsat-o pe mâini bune şi nu o scapă ”din ochi”. Se ştie că şoferul este una dintre persoanele de încredere din preajma fostului şef al social-democraţilor. L-a însoţit la fiecare proces şi l-a apărat de protestatari, ba chiar i-a luat la rost pe jurnaliştii prezenţi la Curtea de Apel, anunță click.ro.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Toţi şoferii pe care i-a avut au ajuns oameni importanţi. Mădălin Ioniţă este preşedintele unei echipe de fotbal şi deţine restaurantul cu plajă, Briza Dunării, aflat pe malul fluviului, în apropiere de Turnu Măgurele. Iniţial a fost asociat cu Valentin, fiul lui Dragnea, dar apoi a rămas singur în afacere.

Adrian Mlădinoiu este un alt fost aghiotant al lui Liviu Dragnea, care acum este secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului, mai spune sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.