Decizia care l-ar putea ÎNGROPA definitiv pe Liviu DRAGNEA: Astăzi e ZIUA cea mare!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, află pronunțarea în procesul diplomelor false obținute de mai mulți teleormăneni cu funcții publice.

Scandalul diplomelor false vizează două universităţi din Alexandria: Universitatea Alexandru Ghica şi Universitatea Europa Ecor. Cele două instituţii de învăţământ superior nu au deţinut niciodată atestate sau autorizaţii de funcţionare, iar Ministerul Educaţiei nu a ştiut vreodată, cel puţin declarativ, că asta se întâmpla la Alexandria.

Se pare că obţinerea unui dosar de absolvire era condiţionată de suma de 3000 – 3500 de euro, iar în schimbul acestor bani, grupul infracţional organizat acolo reuşea să întocmească dosarul solicitat, fără ca solicitantul să participe la vreun curs sau la vreun examen şi chiar fără ca acesta să aştepte trei ani, pentru a obţine diploma.

Citiți și:  Asta este o pesedistă rămasă repetentă la 45 de ani, în clasa a XI-a! PSD a promovat-o consilier județean, în locul unui prodecan!

Printre cei care şi-au cumpărat astfel diplomele se numără foşti parlamentari, miniştri, primari şi funcţionari publici din judetul Teleorman. De notorietate în dosar sunt numele lui Liviu Dragnea, cel al fostei lui soţii şi al fostului adjunct al IPJ Teleorman, Emil Stănimir.

După mai mulţi ani de cercetări, ofiţerii din cadrul Departamentului pentru Combaterea Infracţiunilor Economice au finalizat cazul şi 159 de persoane ar putea rămâne fără diplomele de licenţă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile