Decizia care ar putea arunca țara în HAOS – Nelu Tătaru: ‘Președintele poate RESPINGE legea din Parlament cu starea de alertă’


După ce deputații juriști au decis, miercuri, în comisia de specialitate, să redeschidă terasele și centrele comerciale mici de sub 15.000 mp, cu magazine individuale din incintă de sub 500 mp fiecare, pe perioada stării de alertă, Nelu Tătaru, aruncă bomba. Ministrul Sănătății ia în calcul ca legea care acum se dezbate în Parlament să fie respinsă de președintele Klaus Iohannis.

„Dăm starea de alertă pentru a relaxa, nu pentru a îngrădi. Peste 2 zile ar trebui să găsim o stare administrativă și vom lua o decizie la nivelul guvernului.

După decizia CCR s-au căutat forme legislative care să ne ajute . Dar vom găsi o metodă alternativă.

Citiți și:  ALERTA Tătaru, decizie RADICALA în plină pandemie de COVID!

Avem un proiect legislativ care va trebui promulgat și de președinte. Încercăm să trecem la o relaxare etapizată. Sunt niște măsuri care să dea o libertate a mișcării în comunitate.

Este prematur să deschidem terasele. Luăm în calcul absolut orice, inclusiv ca președintele să respingă legea și s-o retrimită în Parlament”, anunță Nelu Tătaru, la B1 TV.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile