„DECISIVA” pentru Toader vine de la Dragnea. Breaking news

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut declarații miercuri referitoare la situația ministrului Justiției, Tudorel Toader, spunând că se pare că partidul său nu îl mai susține.

„Spre deosebire de voi eu chiar sunt interesat de ce se întâmpă în România reală. Voi aveți problemele voastre. Cu Toader, ce mai spune Toader, ce mai spune Lazăr, ce mai spune doamna Tarcea.

Am înțeles, astăzi, că la CCR, că pentru dumneaei un articol dintr-o lege nu există. Mie mi se pare ceva foarte grav, ca președinta Înaltei Curți să spună că un articol din lege nu există. Adică e semnalul pentru toți românii „domne, fiecare analizează legea cum vrea și respectă pe care vrea și ia în seamă articolele pe care le vrea”, a spus Liviu Dragnea.

Citiți și:  Dragnea a EXPLODAT după reținerea jurnalistei Iosefina Pascal: Cenzură și poliție politică!

Întrebat cum vede declarațiile ministrului Justiției, Tudorel Toader, referitoare la sesizarea formulată de Florin Iordache, președintele PSD a răspuns că „Nu e al meu, nu e rudă cu mine, nu e frate cu mine, nici cu mama, nici cu tata nu e nici verișor de-al meu. A fost asumat de PSD. Nu știu cât o să mai fie asumat de PSD, se pare că PSD nu și-l mai asumă. Dar o să vedem.”.

„Este ultima dată când vă răspund, îl considerați prea important pe acest om. Eu nu îl mai consider așa important, așa că dacă vreți să mă țineți aici captiv, în loc să merg să vorbesc cu niște oameni care într-adevăr muncesc în România reală, vă înșelați.”, a mai declarat președintele PSD.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

„Dacă vreți să vorbim despre roșii, bine, dacă nu, rămâneți cu Toader al vostru”, și-a încheiat Liviu Dragnea declarația de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.