DECAPITAREA a peste 50 de persoane! – VIDEO SOCANT

saudi-arabia-beheadings-rights-610x300

Autoritatile din Arabia Saudita se pregatesc pentru zilele urmatoare sa decapiteze peste 50 de persoane, condamnate pentru „terorism”. Printre acestia se afla si trei tineri care la data arestarii erau minori.

ConformThe Independent, crimele vor avea loc in mai multe orase din Arabia Saudita, cel mai probabil dupa rugaciunile de vineri.  Printre cei care vor fi executati se numara militanti pentru democratie si sapte membri ai unor organizatii shiite din regiunea Al-Awamiyah, bogata in petrol, care au declansat revolte impotriva guvernului sunit. Cu totii sunt acuzati de „terorism”.

Organizatiile pentru Dreptului Omului afirma ca multe dintre marturiile in baza carora au fost date condamnarile la moarte sunt obtinute cu ajutorul torturii. De la inceputul lui 2015 au fost decapitati in Arabia Saudita nu mai putin de 151 de oameni. Anul trecut au fost executate 90 de persoane.

Guvernul Arabiei Saudite a declarat, ca raspuns la acuzatiile organizatiilor internationale, ca sentintele de condamnare la moarte a fost corecte, in acord cu Sharia, legea islamica.

VEZI SI: VIDEO INCREDIBIL: Vezi aici ce patesc soferii din partea IMIGRANTILOR ILEGALI

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *