De Valentine’s day a început noua ediție a „Festivalului cătușelor” organizat de DNA în parteneriat cu SRI și desfășurat sub înaltul patronaj al președintelui României

Valentine’s day 2020: DNA e iubita mea

De ziua lui Valentin, suporții media sekuristofili au redescoperit cu entuziasm DNA, care tocmai ce a arestat un nemernic de doctor, profesor universitar, pesedist, acuzat că ar fi luat o mită acum doi ani.

Cei care au delapidat și falimentat televiziuni, cei care au traficat funcții de administratori judiciari de intreprinderi publice sau posturi în consiliile de administrație ale companiilor de stat încă nefalimentate și cei care se află în conflict de interese și incompatibilitate la momentul la care semnează acte normative favorabile domeniului în care sunt plătiți, ajutoare de stat pentru multinaționale și împrumuturi de zeci de miliarde la bănci, înrobitoare pentru generațiile viitoare, toți aceștia sunt ocrotiți de organe ca și când ar fi odoare bisericești. Nu se atinge nimeni de ei. Baștanul din deal, el însuși, tocmai ce fu spălat de PICCJ, în ciuda unei hotarâri definitive a instanței din Pitești care spune că a dobândit o casă în Hermannstadt prin fals.

Ascultați, de exemplu, postul-tribună politică al actualului membru al uniunii salvatorilor copiilor de securiști, Moise G. E un entuziasm acolo, la știri, de zici ca acuși-acuși o să reapară în piața Victoriei 47 de milioane de luptători anti-corupție, cu telefoanele deasupra capetelor și cu copiii în brațe (doar că, deocamdată, palatul Victoria e ocupat de Șică Orban „vă-rog-să-nu-mă-votați”).

Citiți și:  Iohannis poate da MAREA LOVITURA! Pentru ce FUNCTIE este in carti președintele României

Eu sugerez recondiționarea și refolosirea pancartelor cu „DNA e iubita mea”, că tot e azi Valentine’s day. Și, mai ales, scoaterea de la naftalină a pancartei cu „Mai bine ROBOR decât dictator”. Neapărat, în piață trebuie să vină van Groningen, de mână cu debitorii la credite în CHF, plus Vasilesco ot BNR, ca să se știe că tehnocrații „e” cu noi. Ah, ce spectacol, ce aplauze de la ambasada M…ii, ce discursuri anti-comuniste în Parlamentul European, ce atenționări de la aliatul strategic ne așteaptă… Mai ceva ca în Dragons and Dungeons…

„Decât” că unele plângeri penale pentru delapidare, bancrută frauduloasă și abuz de creditul și bunurile societății falite, depuse contra unora dintre vedetele „luptei” anti-curupție stau în sertarul organelor, la învechit și mucegăit, ca brânza achiziționată de BNR.

Dacă zisul doctor e corupt, să facă pușcărie. Doar că, de regulă, defilarea cu cătușe la tv se termină cu achitări și daune morale, de milioane, achitate de noi, contribuabilii. Vă amintiți cazul Dan Radu Rușanu? Acum este membru in consiliul de administrație al BNR, om de bază în lupta anti-consumatori a lui Manole Isărescu. Among others, Rușanu este posesor al unei despăgubiri de 7,5 mil. lei pentru arestare ilegală.

Citiți și:  BREAKING. LISTA BOMBA a inculpaților pentru MARE CORUPȚIE care TREMURĂ după DECIZIA CJUE

Cine suportă pagubele? Anchetatorii? Nu. Judecătorii? Nu. ONG-urile care au aplaudat arestarea ilegală a penalului? Nu. Binomul sau semnatarii protocoalelor de colaborare justiție-servicii secrete? Nu. Am o veste pentru iubitorii de DNA – noi toți, adică și voi, vom suporta pagubele. Din taxele și impozitele pe munca noastră. Eu, unul, aș fi fost mândru dacă banii colectați de la mine de Stat s-ar fi dus la școlile de la țară, ca să aibă canalizare și apă curentă, și nu toalete în curte. În schimb, sunt obligat să asist cu obidă cum acești bani se duc în conturile lui Rușanu. Sau pe pensia cumulata cu salariul a lui Manole Isărescu.

Gheorghe Piperea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.