De senzatie! Bercea Mondial e elev în clasa a cincea în închisoare – VIDEO

Interlopul Bercea Mondial a fost condamnat defintiv la opt ani şi nouă luni de închisoare pentru înjunghierea unui nepot, în anul 2011. Interlopul le-a spus anchetatorilor că nu ştie să scrie şi să citească în momentul în care a trebuit să dea declaraţii în faţa instanţei, spune ZiuaNews.ro.

Bercea Mondial a recunoscut, în anul 2011, că nu ştie să citească, deşi are permis de conducere. Interlopul a spus în faţa instanţei că limba de bază pentru el este romani, iar limba română reprezintă „ceva fin”. Acum, Bercea Mondial este elev în clasa cincea în închisoare. Interlopul din Drăgăneşti-Olt a fost condamnat anul trecut în luna mai la opt ani şi nouă luni de închisoare cu executare pentru tentativă de omor. Este acuzat că şi-a înjunghiat un nepot în anul 2011.

De asemenea, unul dintre fiii săi – Florin Anghel (alias Ambasador, n.a.), a fost şi el condamnat cu acelaşi prilej tot la şapte ani şi şase luni închisoare pentru complicitate la tentativă de omor. Nu în ultimul rând, soţia lui Bercea – Fănica Anghel, a fost condamnată tot atunci la trei luni de închisoare cu suspendare pentru mărturie mincinoasă şi instigare la mărturie mincinoasă.

bercea

Membri ai familiei lui Bercea Mondialu’ au fost cercetaţi de Poliţia Olt în aproximativ 120 de dosare penale în ultimii cinci ani, majoritatea fiind constituite în urma unor plângeri făcute între ei, iar, în prezent, mai sunt pe rol şase dosare penale pe numele interlopului.

VEZI SI: EXPLOZIV – TIGANUL Bercea Mondial PRODUCE CUTREMUR – ÎNCĂ 2 DENUNȚURI

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *