De râsul curcilor: Poliţist BĂTUT cu cătuşele în cap de un puradel, în timpul intervenţiei la un conflict într-un bar

Un poliţist chemat să aplaneze un conflict violent izbucnit într-un local din oraşul Horezu – Vâlcea a fost agresat de unul dintre scandalagii de etnie tiganeasca.

După celebrul caz de la Călina – Prundeni, din judeţul Vâlcea, în urma căruia doi poliţişti au fost ultragiaţi, fiind la un pas să fie linşaţi de un clan de tigani, un alt lucrător, de această dată din cadrul Poliţiei Horezu, a fost ţinta unei agresiuni comise în noaptea de 15 / 16 februarie.

Episodul s-a consumat într-un local aflat la intrarea dinspre Râmnicu Vâlcea în oraşul Horezu, unde au mai avut loc şi în trecut fapte similare. Doar că de această dată unul dintre poliţiştii chemaţi să aplaneze conflictul s-a numărat şi el printre victime.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

Mai mulţi tineri s-au îmbrâncit în local şi au spart mai multe sticle şi pahare.

În momentul în care unul dintre agresori urma să fie încătuşat, acesta l-a lovit cu cătuşele în cap pe poliţist, cel mai probabil în mod accidental.

„Când l-a încătuşat pe unul dintre tinerii recalcitranţi, acesta având doar o cătuşă la mână s-a zbătut şi l-a zgâriat pe cap, pe poliţist. Nu a fost vorba despre o bătaie în bar, nişte tineri s-au împins şi au spart câteva sticle, iar ulterior au plătit daunele şi s-au împăcat cu patronul. Nici distrugere nu a fost. Procurorul de caz va fi cel care va stabili dacă este vorba de ultraj sau nu, rămâne de dovedit dacă a fost sau nu intenţie în acest caz”, a declarat pentru reporterul „Adevărul” purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Din fericire, poliţistul a scăpat cu câteva zgârieturi pe faţă.

Vezi si: BATAIE cu PISTOALE şi GRENADE în Feteşti, între TRUPELE SPECIALE şi ZECI DE TIGANI! Video Socant

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.