DE RASUL CURCILOR: Interlopul Alex Corduneanu, prins transportând heroină în valoare de 100.000 lei în …chiloţi!

Alex Corduneanu, fiul cunoscutului interlop Costel Corduneanu, a fost prins de poliţişti în timp ce transporta heroină, pe care o ascunsese în chiloţi. Poliţiştii avea informaţii că interlopul făcuse o tranzacţie şi transporta droguri, însă la o primă evaluare a situaţiei, drogurile nu au fost găsite.

Transportat la secţie, interlopul Alex Corduneanu a fost percheziţionat în detaliu, descoperindu-se un pachet în chiloţii tânărului, în care se afla heroina căutată.

Tiganul Alex Corduneanu, prins cu droguri de 100.000 de lei în chiloţi

Alex Corduneanu a fost oprit de poliţiştii din Vaslui, care ar fi avut informaţii că interlopul făcuse o tranzacţie. Dus la sediu, Corduneanu a fost perchziţionat în amănunt, poliţiştii descoperind droguri în chiloţii interlopului.

„S-a procedat la efectuarea unui control corporal amănunţit, moment în care asupra numitului Corduneanu Alex, în chiloţi, respectiv în zona organelor genitale, a fost identificat un pacheţel de plastic de formă ovală, ce conţinea în interior o substanţă pulverulentă de culoare maro, suspectă a face parte din categoria substanţelor aflate sub control naţional”, se arată în referatul de arestare.

Corduneanu a recunoscut că substanţa este heroină, dar a precizat că este pentru consum propriu, însă era prea multă, ca să creadă cineva aşa ceva.

Vezi si: Poliţiştii LINSATI de tigani în Vâlcea vor fi recompensaţi şi avansaţi de ministrul de Interne

„Un element care conduce la idea că heroina era destinată şi comercializării sau oferirii cu titlu gratuit este dat de cantitatea mare de heroină, din care putea fi confecţionate un număr de 1.300 de doze de 0,03 grame/doză. De precizat că, din cazuistica înregistrată la nivelul DIICOT – ST Iaşi, traficanţii de heroină comercializează acest tip de drog în bile (buste) cu 100 de lei busta. De asemenea, se impune precizarea că în cursul anului 2019 organele de urmărire penală au reţinut mai mulţi traficanţi de heroină din municipiul Iaşi, astfel încât inculpatul Corduneanu Alex a găsit momentul oportun pentru a se impune pe piaţa neagră a heroinei”, precizează procurorii.

Vezi si: Poliţiştii bătuţi în Vâlcea, puşi să stea în genunchi în faţa tiganilor agresori: ‘Le-au pus pistoalele la tâmplă’

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.