De necrezut dar…Liviu Dragnea a CÂŞTIGAT premiul OSCAR în 2003, conform CV-ului său

Putem spune că Liviu Dragnea are cu ce se lăuda. La capitolul DISTINCŢII aflăm că are şi un Oscar. Bine, trebuie menţionat că nu l-a primit din postura de vedetă hollywoodiana, ci pentru merite deosebite datorită activităţii sale în slujba comunităţii.

Conform site-ului Camerei Deputaţilor – Dragnea Nicolae-Liviu – aflăm despre acest premiu impresionant: OSCAR. Deşi, Liviu Dragnea nu este străin de America. A fost numit „Cetăţean de onoare al Leon County”, statul Florida, SUA.

DISTINCȚII:
„Cetăţean de onoare al Leon County”, statul Florida, SUA, 2001, pentru contribuţia la reuşita „Misiunii internaţionale de cunoaştere a administraţiei publice locale şi guvernamentale din Statele Unite ale Americii”;

Citiți și:  ALERTA Dezastru pentru PSD! Apare o nouă forță politică în România

„Oscarul pentru excelenţă 2003”, pentru recompensarea personalităţii anului în judeţul Teleorman, pentru activitate deosebită în slujba comunităţii;

„Diplomă de Excelenţă 2004”, acordată de Federaţia Autorităţilor Locale din România, pentru recompensarea celui mai activ preşedinte de consiliu judeţean, pentru rezultate de excepţie în administraţia publică locală; (sursa:evz.ro)

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile