MEDICALNOUTATIPROTECTIA ANIMALELOR

“De la mărire la decădere – sau Transformarea unui medic de duzină intr-un ucigaș”

170037979 1462144154117489 6747963505675637352 n

Preambul Manuel Istrate și Aspa ivets resort

Sa fii medic veterinar este o chemare, trebuie sa vina din suflet, sa fii plin de empatie fata de singurele ființe ce iubesc necondiționat. Când aceasta meserie se transforma în afacere, nu mai ești medic, ești un afacerist. Dar când transformi și afacerea intr’o mașinărie de ucis, te numești ucigaș în serie

Exemplu este celebrul Manuel Istrate.
Nu știm când anume sau ce anume l’a transformat în ucigașul cu sânge rece care este astăzi dar stim atât, ca a depus și el un jurământ.

Jurământul medicilor veterinari spune asa:
“Jur sa’mi exercit profesiunea cu competenta și responsabilitate, intr’un mod demn, cu probitate și devotament, acționând în toate împrejurările printr’o conduita exemplara în spiritul codului de deontologie medical veterinara și al respectării legilor tarii.
Voi folosi toate cunoștințele mele profesionale și științifice pentru promovarea și apărarea sănătății animalelor, protecția sănătății omului și a condițiilor ecologice.
Jur sa apar cu toate puterile mele, onoarea, prestigiul și nobilele tradiții ale profesiunii de medic veterinar.”

Vreau sa îmi imaginez ca era emoționat și credea cu tărie ca își va respecta jurământul.
L’a și respectat o scurta perioada și apoi a declanșat jihadul împotriva animalelor. A ucis fără scrupule mii de câini, a făcut uitata perioada în care era om, a făcut uitat jurământul.
Mâinile lui sunt pline de sânge nevinovat.
Vor urma articole în care vom încerca, cu ajutorul actelor oficiale primite la redacție, sa descriem cu exactitate faptele ce au oripilat întreaga comunitate a iubitorilor de animale.
Stați cu ochii pe noi.
Va urma Măcelul de la Barcea

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.