DE GROAZA! Medici de la ambulanţă: Cristina Ţopescu era de nerecunoscut

Decesul Cristinei Țopescu a fost constatat duminică seară, de un echipaj de la ambulanță. Pentru medicii care au intervenit, fosta realizatoare tv era însă greu de recunoscut.

Surse medicale spun că Ambulanța a fost alertată de poliție, la ora 21.39, duminică seară.

Polițiștii au cerut un echipaj medical, care să constate decesul unei femei, în zona Tunari.

Aceleași surse medicale spun că echipajul de la ambulanță nici nu și-a dat seama despre cine este vorba, atunci când au ajuns la locuința Cristinei Țopescu. Trupul său neîsuflețit ar fi fost într-o stare avansată de putrefacție și era de nerecunoscut.

Polițiștii spun că nu au găsit urme de violență pe cadavru. Surse judiciare spun că anchetatorii cred că Cristina Țopescu a murit în urmă cu mai multe zile.

De altfel, cea care a dat alerta, o vecină, a fost alarmată de faptul că nu a mai văzut-o de multă vreme pe Cristina Țopescu și că a văzut la locuința ei un câine mort, iar mașina fostei realizatoare tv era nemișcată de multă vreme.

De altfel, în locuință, polițiștii au găsit și 2 câini morți, din cei 7 pe care îi avea fiica lui Cristian Țopescu. Cristina Țopescu avea 59 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.