De Centenar, un „PORUMBEL” care vinde produse UNGURESTI se vaita: „M-au dat afară din Piața Dacia. Nu mă lasă cu kurtos, porumb și gogoși la Târgul de Crăciun”

Supărare maximă la această oră pentru celebrul Ion Suraj, supranumit „Regele Crângului”.

Cel care deține bicicletele cu patru roți din Crâng, plus o rulotă unde face kurtos și porumb fiert, e nemulțumit că nu e lăsat la Târgul de Crăciun.

Suraj și-a adus rulota pe platou în timpul nopții, dar cei de la Primărie și de la Poliția Locală l-au somat să-și ia cașcarabeta de acolo.

„Nu mă lasă. Nici cu kurtos, nici cu porumb, nici cu gogoși. Am încercat cu două firme. Una a mea, una a soției. Dar m-au refuzat cu amândouă. Ba că avem datorii pe firmă, ba că am depus cerere prea târziu. Și nu e adevărat. Aveam doar o restanță de 13 milioane de lei vechi, am plătit-o și p-aia, dar tot nu mă lasă. E un abuz ce fac domnii de la Primărie și de la Poliția Locală. Ajutați-mă vă rog. Sunt și alții care au datorii, pe ei de ce-i lasă ?”, ni s-a plâns azi la prânz Suraj, nevoit să-și ia rulota de pe platou. Sursa: Buzoienii.ro

Citiți și:  Mai-marii Buzăului continuă miştourile la adresa plătitorilor de taxe! După bradul urât, sănii trase de maidanezi cu coarne. Primăria le promite cetăţenilor şi un Moş Crăciun beţiv la fiecare intersecţie

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU