De ce TRAFICANTII DE ETNOBOTANICE MODIFICATE CU OTRAVA din Buzau NU SUNT BAGATI LA CRIMA CU PREMEDITARE SAU UCIDERE DIN CULPA …ori macar la tentativa de omor?

De ce TRAFICANTII DE ETNOBOTANICE „MODIFICATE CU OTRAVA” din Buzau NU SUNT BAGATI LA CRIMA CU PREMEDITARE SAU UCIDERE DIN CULPA …ori macar la tentativa de omor?

Pedeapsa pentru un traficant de substante interzise, respectiv etnobotanice modificate, este intre 2 si 7 ani. Extrem de putin!

Aceste panarame care ne-au distrus si bagat in pamant tineretul vor scapa cu pedeapsa minima …iar pe buna purtare ies si mai repede. Va convine, dragi buzoieni?

Daca stam si judecam, papagalii au modificat substantele adaugand otrava – conform ziarului local Sansa Buzoiana.

De ce sa nu fie condamnati atunci la crima cu premeditare ori … in cel mai bun caz la ucidere din culpa (asta sa nu vorbim despre tentativa de omor – daca e chiar sa nu ne prea pese)?

Cat sa mai induram? Cati tineri sa mai moara pana cei ce vand etnobotanice or sa fie acuzati si de MODIFICAREA LOR prin adaugarea de substante otravitoare?

Citam din ziarul „Sansa Buzoiana”:

Dealerii buzoieni au luat „afacerea pe cont propriu”

Problema traficului de droguri clasice sau etnobotanice există de mai multă vreme la buzoieni şi era cunoscută la nivelul autorităţilor în sistemul de învăţămînt şi în parte de opinia publică. Dintr-o dată, însă, subiectul a explodat, iar scînteia care a detonat bomba a fost moartea băiatului de 18 ani. Din acea clipă a urmat o serie de internări şi sute de articole de presă care arătau cu mai mult sau mai puţin profesionalism că Buzăul a intrat într-un fel de criză generată de fenomenul etnobotanicelor. În vîltoarea evenimentelor, cetăţeni „furaţi de peisaj” au uitat să se întrebe despre cauzele declanşării bruşte a întregii nebunii. A urmat arestarea membrilor unei reţele de etnobotanice reuşite de DIICOT şi poliţiştii de la Crimă Organizată, iar numărul prezentărilor de la UPU a scăzut în „parametri normali” dacă sintagma se poate folosi.

VEZI SI: Drogangii din Buzau, saltati de politisti in timp ce doreau sa vanda etnobotanice

Astfel s-a observat un anumit impact: reţeaua Galaţi-Buzău a fost cea care a furnizat etnobotanicele, dar cel mai important a fost, după cum ne-au relatat surse convergente de presă din mediul anchetatorilor şi din sistemul medical a fost că dealerii s-au apucat să „aditivizeze” etno­botanicele cu tot felul de substanţe otrăvitoare care au produs, finalmente, prăpădul de acum cîteva zile. Concret, fără vreo expertiză în domeniu şi medicină, dealerii buzoieni, în mod inconştient şi criminal, au turnat peste etnobotanicele primite de la Galaţi diverse otrăvuri (la propriu) pentru a creşte gradul de dependenţă şi efectele. Iar efectele au fost, cum ştim, deja, devastatoare. (Sursa: Sansa Buzoiana)

Inculpati: LAZĂR MIRCEA, MANOLE VASILE DRAGOŞ, MATEI ŞTEFAN ALEXANDRU, COMĂNESCU MIHAI zis Goanga, NICA AURAŞ, STANCIU MIRUNA ILEANA.

Reamintim despre traficanti aici: Cine sunt traficantii de droguri ai Buzaului care au bagat 7 tineri in URGENTE si pe altul in GROAPA. Iata ce am gasit pe site-ul Instantelor de Judecata. Recunosti pe careva?

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu