fbpx
OPINII

De ce se uita PENSIONARII la Antena3 si de ce voteaza cu PSD-ul?

pensionari psd
EI CONDAMNA TINERII! MAJORITATEA PENSIONARILOR VOTEAZA CU PSD-ul SI URMARESC MANIPULAREA ANTENEI 3!

Aproximativ doua mii de pensionari pro-PSD au participat, in trecut, la mitingul organizat in Bucuresti de Antena 3 pentru „apararea libertatii presei”.

Multi dintre participanti au venit insa la manifestatie din cu totul alte motive.

Jurnalistul Adrian Vasilache a mers printre pensionari pentru a afla de ce participa la mitingul Antena 3. Desi era la o manifestare in favoarea libertatii de exprimare, el a fost dur chestionat de pensionari, l-au intrebat unde lucreaza si de unde este. Dupa ce s-au linistit, pensionarii au explicat ca sunt acolo pentru ca „banditul de Ciolos abia asteapta” sa le taie pensia sau pentru ca ANAF comite „abuzuri”, asa cum a spus „Kovesi aseara”.

Dar hai sa va zic eu altceva despre acest “pensionari”:

Pensionarii decrepiți din România au pus umărul, votând PSD-ul, la distrugerea țării

Mafioții PSD-iști au furat în România sub scutul aberației “noi reprezentăm poporul”. De fapt, “boborul” reprezentat de ei era format majoritar din pensionari, plus ciobani analfabeți, țigani infractori, plus alți șmecherași, ce s-au prins repede că pot trăi bine de pe urma lipsei de creier a celor de mai sus.

Pensionari ramoliți, ajutați-vă nepoții la școală, nu căscați gura, zi de zi și seară de seară, la Latrina 3 și RoHoția_TV, posturile penale ale unui securist infractor aflat după gratii și ale unui mafiot aflat sub control judiciar.

În loc să-și educe nepoții, eventual învățând (doar învățăm toată viața) să folosească bine o tabletă sau un laptop, pensionarii din România iau 5 lei de la Voiculescu și se țin de mitinguri prin care au adus România definitiv sub tutela Mafiei. Băi jigodii ordinare, dacă vă place atât de mult mafiotul Ponta, luați-l cu voi în Africa, deoarece în Europa toți îi întorc spatele. Voi nu știți toate acestea, poate, rahatul de Gâdea având grijă să nu vă spună așa ceva la Latrina 3. Ponta nu vă dă 5 lei în plus la pensie din banii furați de Mafia PSD-istă, ci ia de la fraierii care muncesc pentru voi, ultimele gunoaie ale acestei țări.

În timp ce bunica mea avea pensie 60 de lei (o pâine = 5 lei) și nu s-a plâns nimănui, adică nu a mers la Cotroceni să strige “Jos Băsescu”, voi, javre ordinare, pe care criminalul Ilici _KGB_Iliescu v-a scos la pensie la 50 de ani, de 25 de ani nenorociți această țară.

Chiar nu vă pasă, pensionari idioți, că acest Ponta este un infractor? Chiar nu vă pasă că nepoții și copiii voștri își rup mașinile pe drumurile lui Ponta, mai rele ca-n Africa? Chiar nu va pasă că nepoții vostri nu au manuale la școală sau, cele care sunt, nu pot fi folosite, fiind vechi și depășite? Chiar nu vă pasă că ați adus Mafia PSD-istă la putere de fiecare dată și tot de fiecare dată ei au devenit mai bogați iar copiii și nepoții voștri au trebuit să emigreze pentru a putea supraviețui?

Pensionari ramoliți, cum puteți striga “Jos Băsescu” și azi în fața Palatului Victoria?

Culmea absurdului și spălării de creiere marca Antena 3 a fost întâmplarea din urmă cu câteva zile. La un miting al pensionarilor, în fața sediului Guvernului, s-a scandat “Jos Băsescu”. Băi, idioții lui Pește, Băsescu nu mai este demult la putere. De 3 ani sunteți guvernați de Puie Monta. Acest penal este responsabil de tot ce voi nu aveți în această țară. Aveți demnitate și onoare, javre ordinare, nu vă lăsați manipulați de securiștii împuțiți. Lăsați urmașilor voștri o țară civilizată, nu o țară dominată de mafie. Faptul că aveti părul alb nu înseamna nimic dacă așa ceva nu este completat de înțelepciune. Nu mai fiți țațe idioate care văd numai paharul cu ceai. Strămoșii voștri au dus-o mult mai greu, dar și-au sacrificat batrânețile pentru ca noi, cei de azi, să avem o țară. Nu umiliți și condamnați această țară la izolare. Rușine, pensionari, pentru tot ce ați votat în România în ultimii 25 de ani. Voi v-ați poziționat singuri (din cauza creierului din dotare) de partea răului. Pentru mine sunteți un blestem pentru România. Spuneți STOP sprijinului pentru mafioți și veți muri cu conștiința națională împăcată. Nu uitați ca o țară este suma faptelor cetățenilor ei. Iar o treime din ei sunteți voi, cei care ați nenorocit-o vreme de atâția ani. Mi-e milă de voi, mi-e scârbă de voi!

CITITI ASTA: Cine a VOTAT cu PSD? Tiganii, pensionarii, șomerii, penalii și persoanele casnice

A da, mai cititi si asta: Uite pe cine au votat PENSIONARII, PROSTII, TIGANII SI TARANII: „Sexy PSD-ista” care are studii medii si sanii uriasi!

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

4 comentarii

  1. Rusine mare autorului se vede ca nu are un gram de creier cum sa gindeasca psd_istii au dat salarii cit au fost la putere sa-si aduca aminte cind alte partide au taiat 25%din salar timp de2 ani. Eu las mai intrebape acest destept daca are copii ii poate creste cu 600 roni cit mai luamrest de plata in urma taerii din salar

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: