De ce se teme Iohannis de o dezbatere electorală. Dezvăluiri incredibile

Se înmulțesc atacurile la adresa președintelui Iohannis, care a anunțat că refuză să participe la una sau mai multe dezbateri electorale cu contracandidata sa în turul doi al alegerilor prezidențiale, Viorica Dăncilă. Este incredibil de ce refuză Klaus Iohannis să accepte dezbaterea.

Senatorul PSD Mihai Fifor, mâna dreaptă a Vioricăi Dăncilă în partid, a postat marți pe internet un atac devastator la adresa președintelui Iohannis, pe care îl acuză de o frică patologică și obsedantă față de PSD.

Fifor s-a dezlănțuit, pur și simplu, împotriva președintelui Iohannis, arătând cum ”și-a încasat-o” acesta de la Victor Ponta, în alegerile de acum cinci ani:

”După ce a încasat-o de la Ponta, Iohannis n-a mai intrat niciodată în ring cu cineva de la PSD. A căpătat o fobie față de PSD, o stare patologică de frică obsedantă față de acest partid.

De aceea atacă PSD. Ca să își facă curaj. Dar are curaj să se bată cu PSD doar când PSD nu e de față. Are curaj doar când nu e nimeni care să îi dea o „palma” usturatoare sau să îi pună întrebări”, a scris el pe Faebook.

Reprezentantul PSD nu a scăpat ocazia să se lege și de casele lui Iohannis:

”Nu vine la dezbatere pentru că știe că nu are cum să câștige. Nu are ce să prezinte oamenilor. Raportul său de activitate este doar o pagină goală, pentru ca asa este si mandatul sau.

Nu are răspunsuri la întrebările despre casele sale. Nu are cum să explice de ce l-a protejat pe complicele torționarilor comuniști.

Nu poate spune de ce nu a renunțat la imunitate așa cum a promis!

Nu are nimic bun de arătat, dar are multe lucruri rele de ascuns. De aceea fuge ca un laș, nu doar de o dezbatere cu PSD, ci de orice răspundere publică”, a adăugat Fifor.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu