“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

De ce se ceartă Andreea Marin cu fiica ei. Ce a dezvăluit prezentatoarea TV despre Violeta

De ce se ceartă Andreea Marin cu fiica ei 

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, în vârstă de 15 ani, au fost invitate recent în emisiunea „La Măruță”. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică se pregătește să studieze la o facultate în Statele Unite ale Americii. Când a fost întrebată de prezentator cum se înțelege cu fiica ei, Andreea Marin a răspuns: „Destul de bine. (…) Ne mai și ciondănim din când în când”, potrivit libertatea.ro.  

Motivele pentru care Andreea Marin se mai ceartă cu fiica ei pornesc de la diferențele de opinie. 

Diferențele de opinii, pentru că la 15 ani nu poți să ai experiența pe care o are părintele la 40 și ceva de ani și nu vezi anumite pericole sau nu vezi anumite oportunități, nu le înțelegi”, a explicat fosta prezentatoare de televiziune. 

După o mică dispută, Andreea Marin și Violeta își dau timp una alteia pentru a se calma.  

„Ai nevoie de o pauză de respirație. Suntem amândouă la fel de focoase, trebuie să recunosc. Ne ambalăm, dacă ținem la o idee, o susținem până la capăt, ne luptăm pentru ea”, a povestit vedeta. 

Ce spune Andreea Marin despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu. Dezvăluirile făcute acum de Zâna surprizelorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„A văzut ce înseamnă efectul stupefiantelor” 

Andreea Marin și-a dorit mult ca fiica ei să stea departe de tentații și anturaje care o pot face să meargă pe cărări greșite. Așadar, pentru a vedea cu ochii ei care este efectul stupefiantelor, al alcoolului și al tutunului, Violeta a început să lucreze ca voluntar, la o asociație internațională pentru ajutorarea tinerilor care se confruntă cu probleme legate de droguri sau alcool. 

Pentru că se întâmplă atâtea nenorociri în această țară, pentru că adolescenții cad pradă tentațiilor cu alcool, droguri, fumat, în ultimul an și jumătate, mai ales, am pus accentul pe acest aspect. Ea face de mai bine de un an, voluntariat într-o asociație internațională, care activează și-n România și se ocupă în mod explicit de ajutorarea tinerilor care cad pradă acestor tentații, prin readucerea lor la o viață de normalitate. Cred că a fost cea mai bună decizie, pentru că așa a văzut nemijlocit ce înseamnă efectul stupefiantelor, efectul pe care țigările sau alcoolul îl poate avea în viața unui adolescent”, a declarat Andreea Marin. 

Andreea Marin spune că fiica ei îi seamănă 

Andreea Marin este foarte mândră de fiica ei și o susține necondiționat. În plus, vedeta spune că Violeta îi seamănă în toate, chiar dacă „gândurile sale sunt la Drept” 

„Violeta e o tânără care acum are aceeași înălțime ca și mine, care mai are multe de învățat, e ca un burete care caută să absoarbă volumul mare de informații, dar și perseverentă, în același timp. Și-mi seamănă… Face și un item de jurnalism, dar gândurile sale sunt la Drept…”, a spus Andreea Marin.  

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.