De ce s-a piş…t Iohannis pe Constituţie şi pe instituţiile statului în favoarea Antenelor

dan-mihalache-klaus-iohannis

Declaraţia e deja celebră, nu o mai reproduc aici. Motivele sunt simple şi ţin de interesele personale ale Preşedintelui, ca şi de orgoliul de provincial ajuns în capitală în fruntea bucatelor.

Este clar că e un parvenit trezit printr-un miracol în funcţia cea mai înaltă din stat. Să ne amintim numai gestul cu paltonul aruncat pe capota maşinii la Paris, după masacrul de la Charlie Hebdo, aroganţă întâmplată la puţin timp de la alegerile prezidenţiale.

Primul motiv pentru care reacţia lui Klaus Iohannis s-a îndreptat împotriva Justiţiei este că a crezut, după decizia ICCJ de a-i valida mandatul pe fondul votului popular, că nicio decizie judecătorească nu-l va atinge cât timp va sta la Cotroceni. GHINION. Justiţia i-a luat deja o casă, proprietate de pe urma căreia obţinea venituri, şi din poziţia de Preşedinte al statului a contestat decizia instanţei. Preşedintele este ranchiunos, ca şi doamna Carmen.

A fost ales pe un val popular de negare a contracandidatului, electorii închizând ochii la episodul „Premierul Grivco”. Ce fac Iohannis şi consoarta în primul an după alegeri? Nimic, freacă menta. În afara vacanţelor prelungite şi a toaletelor scumpe etalate în ocazii instituţionale sau mondene. Nemulţumirea publică este vizibilă, iar cei care l-au votat devin din ce în ce mai revoltaţi raportat la modul instituţionalizat de „punere a batistei pe ţambal” instaurat la Cotroceni. Mihalache, întâiul sfătuitor, a fost cel mai contestat. Concluzia: votanţii mei sunt năzuroşi şi neloiali, au fiţe, nu pot conta pe ei.

Al doilea motiv este legat de alegerile din acest an. Iohannis vrea ca PNL să câştige alegerile generale cu un scor detaşat, astfel încât să nu poată fi pus în situaţia lui Traian Băsescu de a fi suspendat. Pentru că presa care l-a susţinut în campania electorală, dar şi votanţii, îl taxează non-stop, Preşedintele face pactul cu Diavolul. Publicul Antenei 3 este loial şi numeros. Este alcătuit din oameni care nu-şi iau informaţia din altă parte, în majoritate pensionari sau bugetari, disciplinaţi la vot. Gâdea le spune ce să aleagă. Ei o fac mânaţi de o ură dusă până la talibanizare. Zice Gâdea că Băsescu e de vină, e clar că e de vină. Spune că Iohannis a vândut copii pentru organe, este indubitabil. Este Udrea cea mai mare curvă a galaxiei? Este. Vrea plimbare la Cotroceni? Se face.

Ce obţine Iohannis? Încă patru ani la Cotroceni într-un „dolce far niente”, adică „să nu faci nimic, lăsând lucrurile să se întâmple de la sine”, timp în care îşi poate vedea în pace de vacanţele deja celebre, jocurile de tenis sau de celelalte activităţi extracuriculare pe care şi le poate permite graţie fotoliului prezidenţial. Şi răzbunare pentru toate „umilinţele” publice îndurate.

Cum ar spune consiglierul Mihalache, îşi consolidează poziţia. E scârbos, totuşi, să muşti mâna celor care te-au ales.

Preşedintele „curat, murdar” girează RESTAURAŢIA, cea de care cu toţii ne-am temut.

P.S.: Dacă încă n-aţi văzut scena completă cu „groful, iobagii şi paltonul” de la Paris o puteţi urmări mai jos. (sursa: nasul.tv)

VEZI SI: Antena 3, de tot rasul!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *