[ De ce presa soroșistă atacă cu spume la gură partidul AUR ]

Surpriză, nesurpriză, un nou partid apare pe scena politică, AUR – Alianța pentru Unirea Românilor. Pentru cine urmărea emulația generată în mediul online, partidul AUR era deja în Parlament, iar profesioniștii din servicii și din presa securistoidă, nu aveau cum să nu prevadă acest lucru. Astfel că în ultimele zile înainte de alegeri s-au întețit atacurile la adresa membrilor AUR, sperându-se că unii vor renunța la a vota acest partid. Nu au reușit decât în mică măsură, căci românul simplu nu renunță la ideile fixe, nu degeaba ciuma roșie este de 30 de ani pe primele locuri.

În cazul AUR se pare că a funcționat dezgustul față de vechea clasă politică și dorința de a vedea alte fețe pe scena politică. Vom vedea și faptele lor în perioada ce vine, să nu aruncăm dinainte cu pietre. O fac alții, profeșioniști cu state vechi, care nu înghit Ortodoxia și nici valorile creștine. Câteva exemple:

Fosila Cristian Tudor Popescu despre partidul AUR, printr-o blasfemie.

Dan Tapalagă, G4Media:

Întrebarea zilei este cine sunt ăștia? De unde au apărut? Cine i-a inventat și cu ce scop? Cum a fost posibil să crească, să se umfle în underground, să se strecoare prin campanie aproape neobservați, pe sub radar, și să ne trezim în Parlament cu un partid de extremă dreaptă, cu accente legionaroide, misticoide, etnicist, xenofob, anti-maghiar și vădit anti-Occidental?

Cine a strâns tot gunoiul politic într-un sac și l-a vărsat în Parlament? Cine a asamblat narativul unionist la un loc cu cel anti-maghiar, anti-occidental, mistico-legionaroid, xenofob și homofob? Cine a cusut așadar acest Frankenstein politic cu nume prețios: AUR, acronimul de la Alianța pentru Unirea Românilor? […]

Atenție, AUR nu trebuie confundat cu fostul PRM. Vadim Tudor era extrema stângă, viza alegătorii nostalgici comuniști. AUR adună mai degrabă curente de extremă dreapta. Pentru imaginea externă a României, intrarea AUR în Parlament va trece drept un regres democratic, o veste proastă.

În continuare, „Talpălargă”, bate câmpii cum că AUR ar fi fost folosit de Iohannis și PNL ca să mai rupă voturi de la PSD, încât să nu fie diferența prea mare față de PNL. Astea da, conspirații de 2 bani.

HotNews scoate în evidență de ce deranjează partidul AUR:

Partidul își asumă valori precum familia, patria, credința, libertatea și are printre susținătorii activi organizații neo-legionare cum ar fi Frăția Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruintă, condusă de Dan Ciprian Grăjdeanu.
AUR a organizat în toamnă proteste anti-mască, în București, contestând, totodată, și celelalte măsuri luate de Guvern în perioada crizei COVID-19. Susținătorii AUR au protestat față de intezicerea pelerinajelor de Sf. Parascheva și Sf. Andrei.
De asemenea, AUR a organizat un marș electoral de 1 Decembrie, la Alba Iulia, unde mai multe persoane au fost amendate pentru nerespectarea regulilor stabilite de guvern în contextul crizei COVID-19.

Apoi, HotNews promovează mesajul iredentist al UDMR:

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, spune că opțiunea sa este ca Uniunea să facă parte dintr-un Guvern alături de PNL și USR-PLUS, adică să aibă miniștri în Cabinet, nu doar să ofere sprijin parlamentar. Despre partidul radical AUR, Kelemen afirmă, la RFI, că ”nu era nevoie de așa ceva în Parlamentul României, în 2020”.

Sociologul de etnie romă, Gelu Duminică, mare apărător al drepturilor LGBT, își exprimă teroare față de intrarea AUR în Parlament:

Viitor de AUR țara nu are! De ce spune ca marele pierzător e USR şi ce rol a avut Biserica

După alegerile parlamentare s-a creat o situaţie „foarte complicată”, iar PNL, USR şi UDMR sunt „condamnate” să intre la guvernare, crede sociologul Gelu Duminică.

„Ce m-am temut iată că s-a întâmplat, AUR, atenţie la AUR! … Marele pierzător – USR. Orice ar spune. Sper măcar să nu se îmbete cu apă rece şi să vadă că, dintr-un partid cu potenţial de 20 şi, au ajuns la un partid chinuit la 15% la o prezenţă minimă….

„Guvern de centru-dreapta. UDMR cu siguranţă ajută, adică, atunci când e AUR în Parlament, dacă nu ajută sunt inconştienţi.

El a afirmat că este „destul de pesimist” în ceea ce priveşte stabilitatea politică pe care România o va avea după alegeri şi în următorii ani, mai ales având în vedere măsurile „nu tocmai populare” pe care viitorul Guvern ar trebui să le ia.

„Cred că se vor gândi foarte bine dacă doresc să deconteze sau nu, însă pe de cealaltă parte formaţiunile astea trei cel puţin sunt ‘condamnate’ să intre la guvernare. Opoziţia antisistem va fi AUR.

USR – gata, s-a terminat cu partidul antisistem. Devin un partid tradiţional şi trebuie să înţeleagă foarte bine că au nevoie de doctrină şi de unitate internă. Haosul ăsta din interiorul lor nu i-a ajutat deloc, pentru că principalul duşman al USR a fost USR.

Ei n-au avut nevoie de nimeni să le dea la gioale, plus că strategia lor electorală prin care principala ţintă a fost PNL a fost dezastruoasă şi pentru ei, şi pentru ceilalţi”.

Să nu credeţi că partidul ăsta a apărut de nicăieri. El e construit de ceva vreme ca susţinere.Momentul zero a fost referendumul pentru familie, momentul în care înţelegerile între cei care au susţinut, care susţin şi în momentul de faţă AUR şi partidele tradiţionale nu au fost respectate. Şi atunci oamenii au zis ‘Bine, lasă că facem noi singuri de capul nostru!’.

Ceea ce s-a şi întâmplat şi s-a pus împreună ceea ce pentru România nu a adus niciodată ceva bun: ultraortodoxia, ultrareligiozitate, naţionalismul creştin acesta, extremism, patriotardismul că nu pot să-i spun patriotismul. Şi, cu reţelele, mai degrabă să spun ‘cuiburile’, pe care ăştia le aveau au realizat ce au realizat”, a mai declarat țiganul.

„Eu nu sunt surprins în momentul de faţă, pentru simplul motiv că aceia care susţin AUR sunt extrem de bine ancoraţi în diaspora. Luaţi doar un singur element, Biserica.

Bisericile, care sunt foarte prezente în diaspora, foarte prezente, de data asta au coalizat. Ei au câştigat şi pe această participare slabă, pentru că, dacă aveam cum am avut la locale, nu mai zic la europarlamentare, nu intra (AUR în Parlament – n.red.).

Dar, statul acasă, neparticiparea la vot a fost (nota OrtodoxINFO: ca o excepție la aceste alegeri), de fapt, participare. Aşa e întotdeauna în democraţie. Neparticiparea înseamnă împuternicirea votului celor care vin la vot sau dublarea lui, cel puţin.

Avem, după aceea, conservatorii, AUR, filon pe care România l-a avut dintotdeauna, din secolul al XIX-lea şi până în momentul de faţă. Şi, în fine, avem minoritatea maghiară, etnică.

Lista ar putea continua și cu alte oficine soroșiste, incluzând fără excepție toate televiziunile, care în aceeași notă mizeră, își exprimă ca și alte dăți ura viscerală.

Trecem la agenții sub acoperire în Ortodoxie. Până nu îl ejectează pe infiltratul, Victor Roncea, și site-ul ActiveNews cântă aceeași partitură ca presa soroșistă, doar pentru a puncta slugărnicia trepădușului față de blestemul României, ce îl reprezintă de mulți ani, Traian Băsescu.

Astfel, mulți dintre ortodocșii noștri de catifea, au căzut pradă manipulărilor și nu s-au limitat la a-și arăta reținerea față de ascensiunea AUR, a cărui orientare corespunde cu multe dintre doleanțele Bisericii, dar au lansat atacuri și alerte paranoice că s-ar putea să ne compromitem credința, mântuirea. Mulți, din fobie față de legionari și din lepădare față de Sfinții Închisorilor, au teama că Biserica va fi lovită datorită unor membri din AUR ce au simpatii legionare.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *