fbpx
ANALIZENOUTATI

De ce nu vrem imigranți în România

Europa se confruntă zilele acestea cu o invazie, refuz să îi spun o ”criză a refugiaților” pentru că marea majoritate a imigranților ce vin nu sunt refugiați. Cei mai mulți sunt bărbați tineri, femeile și copiii find în număr mic. Mulți sunt îmbrăcați cu haine scumpe, au bani mulți și telefoane mobile cu conecțiune la internet. În jur de 80% nu vin din Siria, deci nu pot fi considerați victime ale războiului civil. Sunt doar imigranți economici, ce forțează granițele Europei fără acte de identitate asupra lor. Ei știu bine că sistemul corupt din statele UE le va oferi ajutoare sociale și privilegii, precum și faptul că o mulțime de politicieni și activiști neomarxiști vor pune la zid pe oricine se opune imigrației non-europene. Imaginile de la granița Ungariei cu Serbia, unde invadatorii musulmani se bat cu poliția să treacă ilegal granița maghiară, ne demonstrează comportamentul lor barbar, violent și intolerant. Odată cu acest val, mii de teroriști intră pe continent, iar alți sute de mii sunt adepți ai islamismului, ideologie ce alimentează terorismul.

Dar tot acest haos nu a început de câteva luni, Europa se confruntă cu o invazie non-europeană de zeci de ani. Și e deja irelevant dacă sunt imigranți legali sau ilegali, refugiați sau imigranți economici, asta în contextul în care datele demografice ne arată clar că există un risc foarte mare ca non-europenii, mai ales musulmanii, să ajungă majoritari într-o mulțime de țări din vest. Este însă foarte bine că se vorbește în mass-media despre această invazia, iar presei de sistem îi e tot mai greu să ascundă adevărul, acela că acești oameni urăsc civilizația creștină europeană. Tot mai mulți oameni se trezesc pe zi ce trece, realizând că țara lor, familia lor, viața lor cum o știu până acum, sunt amenințate de către niște fanatici ce nu pot fi integrați.

ABR44d53c_profimedia_0131296433

România nu va mai rămâne o țară de tranzit pentru imigranți. Comisia Europeană ne impune cote obligatorii de așa ziși refugiați, la început câteva mii, iar mai încolo zeci sau chiar sute de mii. Vor fi dați bani centrelor ce îi cazează, în jur de 6000 de euro de persoană, pentru ca aceștia să rămână la noi în țară. Iohannis, Ponta și restul clasei politice nu sunt decât niște marionete ale UE, oameni fără coloană vertebrală, fără demnitate și respect față de popor. Acești trădători sunt dispuși să facă jocul dușmanilor Europei și să permită invadatorilor să se stabilească în România. Rezultatele sondajelor arată că majoritatea covârșitoare a românilor nu doresc imigranți în țara asta. Sunt 100% de acord cu ei! Și cred că avem câteva motive bune să adoptăm o asemenea poziție:

1. Avem dreptul să decidem cine locuiește sau nu pe teritoriul țării noastre. Dacă o să întrebăm orice politician ce le plânge de milă ”refugiaților” dacă e democrat, o să înceapă să ne țină un discurs despre valorile democratice și o să ne explice cum de fapt acestea ne obligă să deschidem granițele pentru musulmani. Dar să fim serioși, adevărata democrație nu are nimic de a face cu demagogia ieftină și corectitudinea politică sinucigașă. Democrație înseamnă suveranitatea și puterea poporului, a națiunii. Atât timp cât politicienii nu țin cont de faptul că românii nu vor imigranți, atât timp cât refuză să organizeze un referendum prin care cetățenii să decidă cine să locuiască aici (așa cum ne este dreptul), sunt cu toții niște executanți ai politicii dictatoriale a Uniunii Europene: guvernul, parlamentul și președintele. Țara asta este a românilor, construită prin sângele și sudoarea acestui neam, deci avem tot dreptul să nu primim islamiști sau alți imigranți aici!

2. E împotriva Constituției să colonizăm teritoriul României cu acești non-europeni. În Constituția României la articolul 3, aliniatul 4, scrie clar: ”Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”. Așadar, dacă tot vorbeam de democrație, nu trebuie să uităm de statul de drept. Știu că nu ar fi o noutate pentru politicieni să încalce Constituția, s-a făcut deja de prea multe ori și există chiar legi aberante și anti-constituționale, dar tot trebuie adusă în discuție această lege ce face referire la dreptul românilor de a fi stăpâni pe propriul pământ.

3. Pentru că statul român nu poate avea grijă de propriii cetățeni. Să acceptăm acești așa ziși refugiați în țară înseamnă să cheltuim bani cu ei. Chiar dacă UE va da niște bani (din care o parte sunt tot din taxele noastre), tot trebuie să îi primim în niște centre din România. De ce nu ar putea locui acolo niște români săraci, lipsiți de casă? Sunt milioane de români emigrați în Occident din motive financiare. Clasa politică a distrus locuri de muncă și a furat din banul public, condamnându-i pe aceștia la sărăcie și forțându-i să plece din țară pentru a câștiga un salariu decent. În loc ca statul să facă un program pentru aducerea lor înapoi în România, politicienii cu mentalitate de sclav nu mai știu cum să facă pe plac stăpânilor lor de la Bruxlles și führer-ului Angela Merkel, să umple România de arabi și negri. De parcă nu aveam deja destule probleme, fix asta ne mai lipsea… Să stricăm resurse pe musulmani, în timp ce noul cod fiscal îi taxează pe românii forțați să plece peste hotare, e o bătaie de joc.

4. Pentru că nicăieri românii nu sunt tratați așa de bine cum ni se pretinde să îi tratăm pe invadatori. Mulți români plecați peste hotare, tot din motive economice, nu primesc ajutoare sociale enorme, să stea toată ziua acasă și să facă copii, așa cum este cazul imigranților non-europeni în multe țări din vest. Nicăieri în lume, unde ar merge, un român nu e tratat așa cum ni se pretinde nouă să îi tratăm pe islamiști. Românii ce o duc bine, au ajuns la acel nivel numai prin muncă, iar mulți alții muncesc ca niște sclavi și se confruntă cu discriminarea. În timp ce non-europenii comit crime, violuri, furturi și atentate teroriste, ca apoi să se ascundă în spatele corectitudinii politice și să primească sume colosale.

5. Deja avem două milioane de țigani. Oficial avem 621.573 de țigani, dar practic aceștia, împreună cu persoanele provenite din familii mixte, ar putea ajunge și la două milioane. Vorbim aici tot de o populație non-europeană, necivilizată, violentă, cu înclinare spre infracționalitate, ce refuză educația. Cheltuim sume colosale pentru a le îmbunătăți situația, dar fără nici un rezultat, căci ei refuză munca, preferând să cerșească și să fure. Știu că există și țigani cinstiți și muncitori, dar sunt o minoritate în rândul lor. Mai e interesant și faptul că occidentalii nu fac deosebirea între țigani și români, iar cu prima ocazie îi expulzează pe infractorii țigani înapoi în țara noastră, dar, în cazul imigranților din Asia și Africa procedează total diferit, îi primesc cu aplauze și le satisfac toate poftele, ca apoi când copiii și nepoții acestora le vor tăia capul strigând ”Allahu Akbar!” să recurgă la un discurs neomarxist și să spună că nu sunt toți la fel. Dacă occidentalii nu vor țigani în țările lor, să mulțumească României că încă le oferă ajutoare sociale și nu îi determină să plece în vest, nu să ne impună cote obligatorii de imigranți.

6. Sunt deja prea mulți non-europeni pe continent. Există deja în jur de 50 de milioane de musulmani în Europa, marea majoritate non-europeni, dar chiar și europenii convertiți la islam nu mai au nimic în comun cu adevărata civilizație europeană. La aceștia se mai adaugă alte câteva milioane de imigranți de alte religii sau atei. Cu toții au un spor demografic pozitiv, în timp ce europenii recurg la avort sau fac tot mai puțini copii. Datele arată că în felul acesta, în câteva decenii, vom fi minoritari pe propriul nostru continent. Primindu-i pe acești invadatori în România, nu facem decât să accelerăm acest proces și să ne ucidem viitorul. Dacă nu realizăm acum în ce pericol ne aflăm, copiii și nepoții noștri vor fi în minoritate când vor păși pe stradă. Nu vor mai fi stăpâni pe propriul pământ.

7. Pentru că am văzut deja ce a însemnat imigrația pentru țările din vest. Toate miturile și minciunile neomarxiștilor și liberalilor în cea ce privește imigranții au fost spulberate chiar de aceștia. Non-europenii nu s-au integrat în societate, nu au îmbogățit cultural țările ce i-au primit, nu au devenit europeni decât în acte, nu s-au civilizat și nicidecum nu trăim într-o utopie multiculturală. În schimb Europa de vest a avut parte doar de infracțiuni, violuri, crime, atentate teroriste și revolte din partea imigranților. Acești oameni nu au reușit să se civilizeze și să îi respecte pe autohtoni, nici după trei generații. Dimpotrivă, nivelul lor de ura și de fanatism a crescut, iar lucrurile se tot înrăutățesc. Deci cred că românii au văzut destul din mizeria și nenorocirile ce le-a adus imigrația în state precum Franța, Marea Britanie, Germania, Spania, Italia, Suedia, Belgia sau Olanda, încât nu își doresc asemenea probleme și la noi în țară.
Cred că putem învăța din experiența negativă a altor popoare europene și să ne opunem acestei invazii, pentru că aici nu e vorba de ură și intoleranță din partea noastră, așa cum spun ideile expirate ale neomarxiștilor, ci de supraviețuirea noastră ca popor creștin și european. Chestiunea imigrației e una de viață și de moarte. Acest fenomen e ca un cancer ce trebuie oprit când încă e în fază incipientă, după aceea e posibil să fie prea târziu. Suntem stăpâni pe pământul nostru pentru că el ne-a fost lăsat moștenire de către înaintași, iar noi avem datoria să-l lăsăm moștenire copiilor și nepoților noștri. Nu au reușit turcii să ne transforme în pașalâc timp de sute de ani, să nu lăsăm Uniunea Europeană s-o facă acum! – Articol de Codrin Goia, sursa: NapocaNews

VEZI SI: Realitatea ASCUNSA despre IMIGRANTI: Epidemie de VIOLURI in Germania

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

3 comentarii

 1. nu hotarit acestor fanatici,inculti si e prea mult numiti refugiati-
  un referendum
  stramosii nostrii se intorc in morminte
  are dreptate orban
  asta e invazie ,cotropire organizata cu ajutorul lingailor care stau pe saci de bani si ne impun noua reguli
  mi-e teama ca asta e inceputul celui de-al treilea razboi
  bine nu se va sfarsi daca nu-i umfla si nu-i trimte inapoi

 2. CONSTITUTIA ROMANIEI
  ART. 3
  Teritoriul
  (1) Teritoriul Romaniei este inalienabil.
  ………………………………………………………….
  (4) Pe teritoriul statului roman nu pot fi strămutate sau colonizate populatii străine.

 3. ce tot vorbiti!? in italia si spania sunt vreo 3 milione de imigranți economici. ce argumente aduceti italienilor si spaniolior? "noi romanii suntem cuminti, nu punem bombe ca arabii, suntem doar un pic furaciosi" 😉

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: