De ce nu trebuie votat PSD-ul?

de-ce-nu-votam-psd

Pentru noi românii aceasta a devenit o întrebare existențială, la care din păcate am răspuns greșit

Singurul partid care după 1990 a fost estimat în sondaje cu cele mai multe procente a fost cel al lui Iliescu. O catastrofă care a venit peste noi la care cei mai firavi la minte din anii de început au contribuit cu voturile lor.

Nu exista pentru ei o alternativă, doar Iliescu

A devenit în scurtă vreme un brand care s-a cumpărat imediat și s-a reușit formarea unei structuri care a pus mâna definitiv pe interesul României. Au furat-o la propriu iar împrumuturile externe au fost dirijate tot spre ei, astfel încât astăzi avem o țară dependentă de banii și resursele altora. Acest fapt îi și determină pe aceștia să pună la conducerea Statului român oameni pe care să îi poată controla în așa fel încât riscurile unor alte voci să fie cât mai mici. Am scris ”să pună” pentru că am avut în vedere situația noastră din vara lui 2012. Rezultatul celor 24 ani în care cu foarte mici excepții cele două FSN-uri au condus țara, le vedem cu toții. Salariile cele mai mici din UE, șomaj, agricultură dependentă de industrie europeană, speranță de viață sub media din UE, șamd. Cine sunt responsabili de acest nivel de trai? Vom spune că cei care au dirijat destinele noastre, deci cei din FSN. Dar cine i-a votat? Noi. Este, dacă vreți o chimie politică. Am introdus elemente care duc la producerea unui acid așa că nu ne putem aștepta să scoatem sare din eprubetă. Pentru asta trebuie să schimbăm elementele. Am votat totdeauna prost, nu ne putem aștepta să trăim bine. Hoțul intră mai repede unde găsește ușa deschisă nu unde vede lacăt. De noi a depins și va depinde în continuare. Doar trebuie să identificăm sursa răului și să ne oprim să-l mai facem.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

  Revenind la situația din 2012 constatăm că aceeași oameni care ne cer voturile anul acesta au blocat voturile noastre atunci. Parodia pe care o joacă (Ponta și Băsescu) îi fac de nevotat pe ei și pe toți cei care sunt în spatele lor. În fiecare zi televiziunile se întrec în a nii arăta în tot felul de ipostaze în ideea de a îi fixa în conștiințele noastre, aceasta fiind de fapt una din lecțiile manipulării maselor. E nevoie de amândoi pentru a desemina pe cel bun prin prezentarea celui pe care majoritatea îl asimilează răului.

 Realitatea este că sunt la fel, din același aluat, doar cel mic încă nu a reușit să atingă răul suprem ca și cel mare, pentru că încă nu i-a venit timpul. Sistemul trebuie să lucreze prin oamenii aleși în fiecare ciclu electoral, altfel el este pus în situația să treacă la planul B, care se cheamă destabilizare. Toate instituțiile plătite de noi sunt la dispoziția lor și se baricadează pentru a nu permite fisuri. Asta a făcut FSN-ul cu urmașii lui: FDSN, PSD, PD, PDL și acum PMP. Ceilalți care zbiară ca apucații prin țară și peste hotare nu sunt decât simbriași bine orientați, fără nici un principiu. Ei sunt menținuți la rezerva de cadre pentru vremea cînd va fi nevoie de ei. Cu alte cuvinte, paraziți plătiți.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

  Din păcate, trebuie să recunosc faptul că starea aceasta de lehamite, înadins provocată, a făcut cel puțin improbabilă apariția unor forțe cu adevărat democratice în România, iar singurul partid istoric rămas în scenă  convinge tot mai puțin datorită lipsei de organizare și desigur slabei calități umane a multora dintre liderii lui.

 Un lucru e sigur. PSD nu mai trebuie votat pentru că examenele pe care le-a dat au avut darul să convingă de moralitatea dar și de coruptibilitatea acestuia. Dacă avem un stat profund corupt, cum se exprimă unul dintre cei pomeniți mai sus, nu ni se datorează nouă, ci lor, celor care au condus și conduc țara.

Ați văzut vreodată lupi păscând iarbă? Aceștia nu se vor reforma niciodată pentru simplul motiv că nu au nici un motiv. Lor le e bine așa.

 NU VOTAȚI PSD, nici în ruptul capului. E RĂUL pe care trebuie să ne oprim a ni-l mai face.

Virgil Florea – Sursa – Starea Natiunii

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

3 comentarii

 1. nicolae calinescu

  PSD nu trebuie votat ??? DAr cu cine sa votam ??? Eu cu cine votez ??? NICI UN PARTID NU TREBUIE VOTAT !!!!!!!!!!!

  Poporul sa duca la alegeri si sa anuleze toate voturile !!! Asta este cea mai mare lovitura pt. javrele vindute, cozile de topor, criminalii care au vindut tara si poporul. Rominia are nevoie de un partid cu o agenda `NUMAI` pt. Rominia si poporul romin. `ROMINI, NU VOTATI`.

  PS. Imi place cum ii numesti pe idiotii retardati, `firavi la minte`. Am mai invatat ceva.

 2. Romani nu s-au saturat de miciunile comunistilor denumite generic "Demagogie Politica". Cum poti fi atat de prost ca roman sa votezi comunisti care te-au furat, ti-au distrus locul de munca si te-au transformat intr-un cersetor de pomana electorala?

  Singura solutie e o noua revolutie! Asa ca la cat mai multe voturi anulate. Romani nu inteleg ca e important sa vii sa votezi chiar daca nu ai cu cine vota doar pentru ati anula votul.

  Comunisti inca castiga la noi pentru ca pot fura la alegeri suficient pt a-si asigura fotolile in parlament.

  • Lasand la o parte manipularile din presa (scrisa, vorbita si/sau auzita), parca romanii sunt spalati pe creier, nemaiavand reactii simple de raspuns la tampenii, enormitati, fabulatii, absurditati! Ceea ce arata un SISTEM NERVOS dereglat, descentrat!
   Atat de bine (dar lent!) ne-au lucrat baietii (din toate taberele politice), incat ACUM – au in fata o masa amorfa care gandeste ca 'dobitoacele fara de minte, asemanandu-se lor', minati doar de instinctele primare (de supravietuire);
   Din pct.de vedere religios, cred ca PLATIM ceea ce-am gresit prin tacere, indiferenta, egoism ori incuvinntare, care-ti totuna cu TRADAREA de sine, de neam, de tara….chiar daca ne traim in particular viata, suntem legati unul de altul (ca neam), d-aiai si NE-O TRAGEM pe turta, ca neam!
   Legile duhovnicesti actioneaza si asupra noastra, iar acum luam plata pentru tacere, pentru ignoranta, pentru prostie….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *