De ce nu trebuie sa-l votezi pe Victor Ponta

Victor Ponta, dovada vie ca sangele de comunist rezista

ponta-hot

Nea’ Nicu Impuscatu avea o gramada de bancuri despre el. Culmea era ca majoritatea nu prea erau bancuri ci chiar chestii reale. Unul dintre ele il ilustreaza perfect pe Victor Ponta, premierul “Check In” sau atarnachele care ne reprezinta peste hotare.

Bancul despre care vorbesc este urmatorul:

– Stiati ca lui Nicolae Ceausescu i se spune “Maiestate”?
– De ce?
– Pentru ca tot timpul intreaba: Mai e state de vizitat?

Daca va uitati un pic in istorie, veti vedea ca toti liderii comunisti au fost la fel. Se plimbau pe banii poporului pe unde aveau chef, trebuiau sa fie vazuti, sa fie idolatrizati, sa apara cat mai des, sa creada poporul ca salvarea le vine de la ei si asa mai departe.

Citiți și:  Traian Băsescu: Scenariu APOCALIPTIC pentru România

Pana acum Victor Ponta n-a reusit decat sa se plimbe, sa fie vazut la toate televiziunile si cam atat. Ca poporul a cam inceput sa vada ca nu de la Ponta vine salvarea. Nici daca Ponta trimite salvarea nu vine, d-apoi…

Nici Bianca Dragusanu, Tatoiu sau Ciuvica nu-l mai suporta pentru ca apare mai des decat ei la televizor. Cat despre plimbari, in loc de “Mai e state” el intreaba pe unde se mai plimba baietii mari sau cu pe unde ar mai putea sa-si dea check in.

Nu stiu daca ati fost atenti cand limbricul ala de Badea a aratat in infecta-i emisiune poza cu progenitura sa nenascuta. Daca v-ati fi uitat cu foarte mare atentie, ati fi vazut ca e si Ponta in poza aia. Pentru ca asta-i placerea lui, sa apara in toate pozele. Nu conteaza ca Obama vorbeste cu oarecine, e si Ponta prin spate si se lauda ca e in poza cu Obama. E la o masa in spate, intr-un colt, si in fata lui sunt doi chinezi? Apare in poza.

Citiți și:  Cutremur total în justiția din România! Dezvaluiri IN PREMIERA despre Laura Codruța Kovesi

El e un fel de Donald Duck din ala de plastic, cu care se plimbau pe plaja fotografii inainte de ’89 si urlau “Colorata maine-i gata”. Iti duceai copilul, il urcai pe dihanie si-i faceai poza. Cam asta-i Victor Ponta acum: maimuta. E maimuta pentru ca e singurul element comun in toate pozele si, normal, toata lumea face poza cu maimuta. – articol de Sebastian Bargau

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU