De ce nu se fac autopsii? De ce OMS le-a interzis?!

Nu exista un virus viabil caci absolut tot ce au vazut savantii pana acum sunt bucati din virusi combinate cu halci de carne extrase din oameni si animale moarte .- privita treaba la aparatura cea mai cea !!!de ultima ora !!!

In Germania nu exista nici pana azi un mod de a detecta „virusul” la modul stiintific !!!!!!!!!!totul este o gogoasa detectoare – si in Romania la fel !!!!!!

Niciun legist nu a putut , prin putinelele, foarte putinele autopsii ce s-au facut, nu a putut detecta un „virus” despre care sa se poata zice : uite-l !!! asta este inculpatul ! asa arata gogomania in mod exact stiintific ! Un comprimat de bucati de virusi plus mortaciuni nu are nici viata nici vigoare sadevina un organism virulent care sa atace alte organisme !!!!!!!!!!!!!!

Dr-ul Drosten – „dr-ul guvernului merkelistilor”, cum ii zic nemtii, individul mereu si in exclusivitate aratat poporului de curvele mediatice care tin Germania sub ocupatie – tocmai s-a dovedit ca este un escroc de calibru cu patent : : OCUPA O CATEDRA UNIVERSITARA FARA SA

AIBE LUCRARE DE DOCTORAT SI CU UN MASTER PLAGIAT !

GATES I-A DAT BANET „PENTRU CERCETARE” PTR VACCIN, SI LUI SI LUI MARKEL ! CARE-I VA PLATI PARANDARATUL CUMPARANDU-I VACCINURILE CU INTENTIE SA FIE OBLIGATORII !!!
BORFASII CARE VOR SA OBLIGE LUMEA LA VACCINARE OBLIGATORIE AR TREBUI PEDEPSITI PESTE TOT CU PEDEPSE EXEMPLARE IN PIETE PUBLICE !

Universitarul imunolog dr Suharit Bakhdi spune ca a fost unul dintre cei mai prosti studenti ai lui !!!Acest om de stiinta refugiat thailandez cu o minunatie si o mare finete de caracter, educat in Germania, a avut mii de studenti ! Si el spune ca carantina a fost ilegala si total indezirabila ca si mastile total ineficiente stiintific!

AICI DESPRE ASPECTUL ADEVARAT AL NE-VIRUSULUI SUB APARATURA CEA MAI EXTRAORDINARA A EPOCII NOASTRE :

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.