De ce nu se aduc în fața justiției torționarii de origine evreiască și doar cei români?

tortionar

Aștept cu interes nume noi in procesele intentate fostilor tortionari comunisti, gen Marcusohn, Grunberg sau Brukner, altfel va crede lumea ca ne-am omorat intre noi.

Urmaresc cu atentie inceputul proceselor fostilor tortionari comunisti, in speranta, desarta insa, ca adevarul va fi dezvaluit. Adevarul profund ramane insa ascuns si tare ma tem ca acesta dezvaluire relativ brusca a unora dintre UNELTELE regimului rosu face parte dintr-un scenariu nebanuit de pervers.

CITESTE SI: CRIMINALII DIN UMBRĂ. Cine au fost şefii torţionarilor comunişti? Studiul fostului deţinut politic Constantin Iulian demască autorii crimelor comuniste, cei aflaţi în funcţiile de decizie

In anii ‘50, majoritatea membrilor aparatului de partid si de stat din Romania erau straini de Neamul Romanesc, o proportie covarsitoare, de peste 90%, avand-o cetateni evrei, maghiari si tigani. Dau numai cateva nume reprezentative: Gheorghe Pintilie (n. Timofei Bodnarenko), general de Securitate, care a condus Direcția Generală a Securității Poporului (1948-1963), Mihai Dulgheru alias Mişa Dulberger, şeful Direcţia a V-a a Securităţii Poporului, Ana Pauker, născută Hanna Rabinsohn, Iosif Kisinevski, născut Jakob Roitman, Vasile Luca, născut László Luka, casatorit cu Betty Birnbaum, de origine evreică, veterană a Războiul Civil Spaniol (vicepresedinti ai Consiliului de Ministri din Guvernul Groza), Teohari Georgescu alias Tescovici Burăh (ministru de interne), Walter Roman, născut Ernő Neuländer, ministrul Postelor si Telecomunicatiilor, Silviu Brucan (n. Saul Bruckner), redactor sef la Scanteia, ambasador în Statele Unite si la ONU, si nu in ultimul rand, Alexandru Nicolschi (n. Boris Grünberg), subdirector general al Direcției Generale a Securității Poporului (1948-1953) si secretar general al Ministerului Afacerilor Interne (1953-1961), vestit pentru dirijarea “fenomenului Pitesti”, adica a celui mai crunt experiment de tortura pshihica si fizica cunoscut vreodata in lume, actiunea sa fiind concentrata pe studentii si legionarii incarcerati la Pitesti si Aiud, cu alte cuvinte, pe cele mai puternice elemente romanesti.

Citiți și:  Lovitură pentru TORTIONARI! Vot crucial în Parlament

Inchizand aceasta paranteza ma intorc in prezent si constat ca in aceste procese nu apare niciun alogen, in ciuda faptului evident ca acestia erau majoritari in aparatul de represiune comunist, procesele seamanand parca cam mult cu asa-zisul proces al comunismului initiat de Vladimir Tismaneanu, el insusi urmas de comunisti, parintii sai fiind Leonte Tismăneanu si Hermina Marcusohn, ambii membri marcanti ai Kominternului.

Ce se urmareste de fapt?

“Spalarea” comunismului de esenta straina, romanizarea fortata a acestuia si inducerea ideii (ventilata de GDS si Revista 22, via Soros) ca ideologia comunista nu a fost nociva din cauza internationalismului si ateismului promovat de ea, ci, culmea, datorita “nationalismului” lui Ceausescu. Se “imblanzeste” astfel indirect perceptia fata de Rusia, tot raul fiind transferat printr-o imbratisare fortata si perversa victimei, poporul roman, care “n’asa”, vorba lui Brucan, este “stupid people” si inghite pe nemestecate teoriile create in laboratoarele Noii Ordini. Articol de Mihai Tirnoveanu

Citiți și:  Lovitură pentru TORTIONARI! Vot crucial în Parlament

VEZI SI: STRIGĂTOR LA CER! Foștii deținuți politici anticomuniști, în vizorul EVREILOR!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Amy Neagoe
Amy Neagoe
6 ani in urma cu

Din același motiv pentru care 'Stînga Comunistă, precum și 'Dreapta' post-moderna care nu se deosebeste cu nimic de 'Stînga' deși ar trebui să fie diametral opuse, iubește țiganii și/l detestă pe Mihai Eminescu..

dukenazy
dukenazy
6 ani in urma cu

Noi numim justiție un stat care este de fapt un sistem care apară minoriatatile, cum e cea evreiasaca, în detrimentul majoritarilor! Sa nu cumva judecătorii sa ancheteze cazurile pentru ca ar fii denumiți antisemiți imediat.

Democrația nu e nicidecum condusa de cetățeni ci de NWO și neocomuniști!

Corneliu
Corneliu
6 ani in urma cu

La intrebarea din titlu: pentru ca nu au fost tortionari evrei.

Daca stie totusi cineva de pe aici numele si adresele vreunora, cu informatii temeinice care sa duca la acuzare si proces, cine-l impiedica sa-i reclame acolo unde trebuie?

Corneliu
Corneliu
6 ani in urma cu

Voi vreti sa va auziti numai pe voi insiva?

Cam asa, pentru ca sunteti lipsiti de curajul confruntarii, la fel ca nazistii din toate timpurile.

Auf wiedersehn, Kamaraden…

Corneliu
Corneliu
6 ani in urma cu

Als Jude bin ich stolz, wenn du das nicht wusstest, du mörderischer Nazi!